Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mennyire harapnak a rendőrök...

Mennyire harapnak a rendőrök a sportkipufogóra?

Figyelt kérdés
mennyire jellemző,hogy csak azért félreàllítjàk az autót,mert van rajta egy sportkipufogó,és nagyobb hangja van?vettem egy autót,amin van egy sport végdob,és méllyebb hangja van,de egyàltalàn nem az üvöltő kategória,és nem is egy kàlyhacső méret,hanem szolid,olyan mint a gyàri sportkiadàsú autókon kb,csak ez ovális.szàmíthatok arra,hogy csak emiatt utánam jön vagy megàllít a rendőr,és az egész autót àt akarja nézni?
2023. márc. 26. 20:00
1 2 3
 21/23 A kérdező kommentje:
20-as,hogy érted hogy nem tudnak?
2023. márc. 28. 14:13
 22/23 nemaRendőrség ***** válasza:

@21

Úgy hogy irritálóan közlekednek. Csendháborítást hajtanak végre az utakon. Kettesben 60al a pirosig, majd padlófék

2023. márc. 28. 14:28
 23/23 anonim ***** válasza:
#21 Úgy értem, ahogy #22 írta. Kezdő motorosként én is odahúztam neki, aztán rájöttem, hogy kb. addig kell a nyomaték, amíg teremtek 1-2 másodpercnyi távolságot az autókkal, akik közül kilövök, de felesleges nagyon odarántani, mert a lámpák úgy vannak hangolva, hogy ha 2-esben húzom ki 70-ig, még piros lesz, mire a következőhöz érek.
2023. márc. 28. 16:00
1 2 3

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!