Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mit jelent? Magyarul tudom...

Mit jelent? Magyarul tudom mot jelent,csak nem tudom miert irja ki.Esetleg aki tudja?

Figyelt kérdés

Audi A4 autonk van es ezt irta ki nemetul.

SERVICE IN 1900 KM 162 TAGEN.

2023. márc. 26. 16:31
 1/3 anonim ***** válasza:
100%
Hát ha tudnád mit jelent magyarul, akkor tudnád azt is, hogy miért írja ki. Ennél aligha lehet egyértelműbb a megfogalmazás.
2023. márc. 26. 16:55
 2/3 A kérdező kommentje:
Jaj de okos vagy...kosziba valaszt...fajt volna normalisan valaszolni igaz?
2023. márc. 26. 17:01
 3/3 anonim ***** válasza:
100%

#2 A normális válasz az az, hogy pontosan megismétlem azt, amit az üzenet is mond, csak magyarul. De ezt elvileg te is tudod, hiszen le tudod fordítani magyarra.

1900km vagy 162 nap múlva szerviz esedékes. Ezt jelenti. Ennél nem tudom hogy lehet normálisabban elmagyarázni. Őszintén nem értem, hogy mit nem értesz rajta, de legalább azt értsd meg, hogy ennél érthetőbben nem lehet leírni. Szerviz 1900km vagy 162 nap múlva. 1900km vagy 162 nap múlva szervizelni kell. Szervizt ne felejtsd el 1900km vagy 162 nap múlva. Valamelyik ezek közül világos?

2023. márc. 26. 17:08

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!