Az automata sebbesegvaltos kocsim neha nem valt felfele. Ez normalis?
Figyelt kérdés
Adott egy renault twingo 2009 . Tegnap vettem es azt tapsztaltam hogy amikor tobb ideig all majd utana elindulok vele akkor nem akar automatikusan 2be valtani … menetkozben majd 1-2 perc utan kezd el normalisan valtani. Addig hiaba nyomom a gazt nem csinal semmit… csak olyan ,,erolkodo” hangot add ki. Ez normalis?
A baratom azt mondta valoszinuleg hideg a motor!?
2023. márc. 25. 20:50
2/16 A kérdező kommentje:
Bovebben kifejtened?
2023. márc. 25. 20:55
3/16 anonim válasza:
Nem normális. Váltóhibás autót vettél.
4/16 anonim válasza:
Hibás a váltó ha már vetted sztornozd a vételt gazdasági totalkar ez
5/16 A kérdező kommentje:
Nem ertem mivel garanciat adtam es mielott megvettem volt egy muszaki vizsgan is ami hivatalos volt. Miert nem vettek eszre ?
2023. márc. 25. 21:17
6/16 anonim válasza:
A műszaki vizsgán ezt nem nézik , de gondolom azert volt vizsgán hogy ne jöjj rá arra hogy van még baja.
7/16 anonim válasza:
Garanciát adtál?
Műszakin nem néznek bele a váltóba.
8/16 A kérdező kommentje:
Garanciat adtak*
2023. márc. 25. 21:34
9/16 anonim válasza:
Ha adtak garanciát, akkor hétfő reggel viheted is vissza és kérheted vissza a pénzed. Átvágtak
10/16 anonim válasza:
Én csak azt nem értem, hogy hogy merült fel benned, hogy ez normális lenne?
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!