Aki elektromos autót vesz, miért az emeletről akarja tölteni hosszabbítóval?
@11
Hibridet vettem csak a végén, nem volt kedvem szórakozni a leírt problémák miatt az elektromossal.
De a következő full elektromos lesz, olyan kényelmes mikor álló bém motorral csak gurulunk a csendben.
Ha addig sem lesz megoldva a probléma akkor marad a hosszabító, olyan veszek amit nem lehet kihúzni, mint a Porsche tulaj pesten. A hosszabbító ment a csomagtartóba, ott a töltő, majd a töltő vezeték ki a csomagtartóból.
Az a baj, hogy nagyon vacilálunk azon hogy vegyünk egy kertes házat (a világ végén) ahol ez nem probléma, vagy megvegyük az alattunk lévő szintet, így kapva egy két szintes, összesen 160nm belvárosi kertkapcsolatos lakást.
Mert kertvárosban meg pont felesleges az elektromos, ott nem 3-4km-t megy az asszony a gyerekekkel egy úton
Kérlek. Mutass nekem egy garázst Miskolcon ami eladó és 100 méterre van a megyei rendőrkapitányságtól pl.
Nincs.
Paneltömbök mellett vannak ilyenek, de a több száz éves épületeket nem tervezték garázzsal.
Persze meg tudnám venni a telket ami van mellette, 3 is akad. Darabja 100-200 millió forint. Nem éri meg annyira
Az a probléma, hogy egy 2018-as e-Golfot veszek használtan nagyjából 7 millió forintért.
Nálunk vidéki városban, a lakótelep melletti garázs soron épp van egy eladó garázs 8 190 000 Ft-ért. Van benne áram, de valószínű olyan öreg a vezeték rendszer, hogy mindet cserélni kellene ha elektromos autót szeretnék benne tölteni. Amit egy szakember nagyjából meg is csinál további 300-450 ezerért.
Na ezért nem vettem még elektromos autót. Az esetek 90%-ában elég lenne, egy kezemen meg tudom számolni az utóbbi 3 évben mikor mentem egy nap alatt 400km-nél többet. Általában hetente a leghosszabb utan 100-120km. De ha nem tudom tölteni, akkor csak probléma van. És egy garázs jelenleg nem férne bele a keretbe.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!