Miért írja azt sok ember, hogy megbízható autót akar, mikor minden autó megbízható? (Ha volt gazdája, de nyilván nem nem a leglekotabbat kell megvenni).
Figyelt kérdés
Általában autót azért visznek traileren, mert vagy összetört vagy viszik a románok haza maguknak a német prémijumjaikat.2023. márc. 22. 16:01
11/18 anonim válasza:
Minden autó megbízható, ez tény. Én minden autómnak elsuttogom a titkaim, és még egyik sem kotyogta ki.
12/18 anonim válasza:
#11 ha tiéd a fekete BMW, az elmondta az Audimnak, hogy nem hordasz zoknit.
13/18 anonim válasza:
Azért ez így önmagában nem igaz, bár hozzátenném hogy az autós sztereotípiák ellentétét tapasztalom, nekem a bmw és az audi az abszolút igásló, minden mással szoptam.
14/18 anonim válasza:
Ja mind megbízható és az összes autó kizárólag pl elhanyagolt olajcsere miatt kerül szervízbe, véletlen sem hibásodik meg bennük semmi.
15/18 krwkco válasza:
Minden ember megbízható autót akar. Ezért ha már nem megbízható az autója és nem is tudja azzá tenni, akkor eladja.
16/18 anonim válasza:
8# Dehogyis hírhedten xar a Daciak elektronikaja, kipróbált, megbízható Renault technika, az egyik legmegbízhatóbb márka. Jóval megbízhatóbb, mint a bmw-k, mercik, fauve-k.
17/18 anonim válasza:
S minőségben kezdik beérni a Skodat, VW-t.
18/18 anonim válasza:
#17 Igen, a gondolatmenetnek van alapja, a 2010es évek elején amiket kiadtak autók azok már jobban összevoltak rakva, viszont amik most vannak újak azok egy taknyok minőségben már megint.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!