Most szerezném meg a jogosítványt de valamiért úgy érzem nem vagyok alkalmas vezetésre miért van ez?
Figyelt kérdés
2023. márc. 19. 22:16
2/6 anonim válasza:
Valószínűleg félsz. Szerintem eléggé lehangoló, hogy a hírek is tele van balesetes hírekkel, és az ember néha elgondolkodik, hogy kimerészkednek-e az utakra?
3/6 anonim válasza:
Én közel 30 évesen tettem le a jogosítványt. Igazából korábban bennem is az volt, hogy elképzelni sem tudom, hogyan kell az autót kezelni, odafigyelni mindenre, csomó veszély és hibalehetőség. Aztán nagy nehezen rávettem magam, egészen jól ment azóta meg mindennap vezetek.
4/6 anonim válasza:
Én is féltem. Sajnos sok az autó, sok a hülye, kevés az önbizalom. Egyszer beleállsz, végigviszed. Hajrá, hajrá!
5/6 anonim válasza:
Hát, ha most szereznéd meg, akkor még valóban alkalmatlan vagy a vezetésre.
Meg kell tanulni a kreszt meg a gyakorlatot és menni fog.
6/6 anonim válasza:
Valószínű egyre jobban fog menni. Az elején meg kellett tanulnom mindenre figyelni, az nagyon nehéz. Pl. út széle, vadak, kóbor állat, gyalogos, lámpa, táblák, mikor szűnik meg a sáv, előre figyelni, van - e traktor, előtted kanyarodnak-e, előz-e vki, stb. Ha ez megy, könnyebb lesz. Az autót is megismered, azt is külön szokni kell, mindegyiket, mekkora, milyen a sebváltó, pedálok. Pár hónapot sztem rá kell áldozni és menni fog.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!