Kasztni, motor (?) remegés?
A jelenség röviden: alapjáraton sokszor (de nem mindig) elkezd természetellenes módon remegni az autó. Főleg ha már meleg a motor, pl. megállok pirosnál. De mint írtam, nem mindig csinálja.
Ilyenkor érezhetően jobban remeg a kasztni, illetve picit erősebb hangja is van. Az autó bal eleje valszeg kapott egy ütést, amiről nem tudok, mert ennél a remegésnél a bal oldali fényszóró is remeg, nem stabil... Gondolom egy fél millimétert elmozdulhatott az egész lámpatest.
Na de visszatérve , szerintetek mi okozza a remegést? Mit nézessek meg? Gázadásra azonnal elmúlik.
Yaris 1.5 TS
Nyilván a gyujtás és az elektronika körül lehet a hiba.
Lehet akár a gyartya vagy az agya is hibás.
Kikell olvastatni.
Természetesen el fogom vinni.
Inkább csak arra lettem volna kíváncsi hogy ez sürgős probléma-e? Leállhat tőle a motor egy hosszabb út közepén? Történhet nagy károsodás?
Csak mert minimum fél éve így járok vele. A teljesítményben nem vettem észre semmi romlást..
További kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!