Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Dohányzó használtautóból...

Dohányzó használtautóból mennyire szedhető ki a cigiszag egy nagytakarítàssal?

Figyelt kérdés
olvastam,hogy elvileg a szellőzőkben ragad meg a nikotin,és azért marad meg a cigiszag egy autóban.egy kozmetikai nagytakarîtással mennyire csökkenthető?gondolom teljesen màr nem lehet kiszedni egy 15 éves autóból,de megéri elvinni egy kozmetikàba?

2023. márc. 16. 09:48
1 2
 1/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem ez függ attól is hogy mennyire cigiztek benne. Én is olyat vettem, 1-2 hét alatt kiment belőle a szag. De aki láncdohányos és 10-15 évig használta abból lehet hogy nem jönne ki.
2023. márc. 16. 09:54
 2/12 anonim ***** válasza:
100%
Szerintem a kárpitból semmi se szedi ki a szagot. Én nem venném meg, ha beülve érzem a cigiszagot. (Én mondjuk nemdohányzó vagyok.)
2023. márc. 16. 10:04
 3/12 anonim ***** válasza:
100%
A szovetekbe, karpitokba, ulesek szivacsaba, szonyegekbe nagyjabol kipucolhatatlanul ivodik be a dohanyfust. Mivel ugye tenylegesen kimosni nem lehet egy csomo mindent, egy eros dohanyos utan autot csak az vegyen meg, aki szinten van olyan h.lye hogy dohanyzik az autoban.
2023. márc. 16. 10:06
 4/12 A kérdező kommentje:
kedves 2-es,3-as,attól hogy cigiztek benne,még lehet egy jó autó… nem arra vagyok kîváncsi,hogy ti megvennètek e,hanem arra hogy ki kehet e szedni.
2023. márc. 16. 10:23
 5/12 anonim ***** válasza:
82%

Leírtam azt is: kárpitból szerintem NEM. És mivel a kárpit hatalmas felület az autóban, tehát a cigiszag bent marad.

Mit nem lehet ezen érteni?

2023. márc. 16. 10:25
 6/12 anonim ***** válasza:
77%
4: ha ki lehetne szedni, akkor azok is megvennék, akiket zavar a dohányszag, azért nem veszik meg, mert nem lehet kiszedni teljesen belőle
2023. márc. 16. 10:29
 7/12 anonim ***** válasza:
92%

Akkor értsd hogy nem lehet kiszedni.

A 2. és a 3. is ezt mondja.

2023. márc. 16. 10:30
 8/12 anonim ***** válasza:
69%
ki lehet szedni de nagyra kell nyitni a bukszát...
2023. márc. 16. 10:35
 9/12 anonim ***** válasza:
0%
Szerintem ózonnal eredményes lehet. Meg kell beszélni egy kozmetikával.
2023. márc. 16. 10:38
 10/12 anonim ***** válasza:
8%
Nem a nikotintól büdös, nem az ragad meg sehol. Kárpitból meg baromi egyszerűen ki lehet szedni, ha a lomtalanításon utcáról guberált bútorokat kb. tisztára lehet varázsolni, nekem ne mondja senki, hogy 10 év füst ne jönne ki a kárpitból. Szőnyegtisztító stb. Nyilván nem egy gyors takarítással fog kijönni, de kitisztítható.
2023. márc. 16. 11:09
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!