Dohányzó használtautóból mennyire szedhető ki a cigiszag egy nagytakarítàssal?
Figyelt kérdés
olvastam,hogy elvileg a szellőzőkben ragad meg a nikotin,és azért marad meg a cigiszag egy autóban.egy kozmetikai nagytakarîtással mennyire csökkenthető?gondolom teljesen màr nem lehet kiszedni egy 15 éves autóból,de megéri elvinni egy kozmetikàba?2023. márc. 16. 09:48
1/12 anonim válasza:
Szerintem ez függ attól is hogy mennyire cigiztek benne. Én is olyat vettem, 1-2 hét alatt kiment belőle a szag. De aki láncdohányos és 10-15 évig használta abból lehet hogy nem jönne ki.
2/12 anonim válasza:
Szerintem a kárpitból semmi se szedi ki a szagot. Én nem venném meg, ha beülve érzem a cigiszagot. (Én mondjuk nemdohányzó vagyok.)
3/12 anonim válasza:
A szovetekbe, karpitokba, ulesek szivacsaba, szonyegekbe nagyjabol kipucolhatatlanul ivodik be a dohanyfust. Mivel ugye tenylegesen kimosni nem lehet egy csomo mindent, egy eros dohanyos utan autot csak az vegyen meg, aki szinten van olyan h.lye hogy dohanyzik az autoban.
4/12 A kérdező kommentje:
kedves 2-es,3-as,attól hogy cigiztek benne,még lehet egy jó autó… nem arra vagyok kîváncsi,hogy ti megvennètek e,hanem arra hogy ki kehet e szedni.
2023. márc. 16. 10:23
5/12 anonim válasza:
Leírtam azt is: kárpitból szerintem NEM. És mivel a kárpit hatalmas felület az autóban, tehát a cigiszag bent marad.
Mit nem lehet ezen érteni?
6/12 anonim válasza:
4: ha ki lehetne szedni, akkor azok is megvennék, akiket zavar a dohányszag, azért nem veszik meg, mert nem lehet kiszedni teljesen belőle
7/12 anonim válasza:
Akkor értsd hogy nem lehet kiszedni.
A 2. és a 3. is ezt mondja.
8/12 anonim válasza:
ki lehet szedni de nagyra kell nyitni a bukszát...
9/12 anonim válasza:
Szerintem ózonnal eredményes lehet. Meg kell beszélni egy kozmetikával.
10/12 anonim válasza:
Nem a nikotintól büdös, nem az ragad meg sehol. Kárpitból meg baromi egyszerűen ki lehet szedni, ha a lomtalanításon utcáról guberált bútorokat kb. tisztára lehet varázsolni, nekem ne mondja senki, hogy 10 év füst ne jönne ki a kárpitból. Szőnyegtisztító stb. Nyilván nem egy gyors takarítással fog kijönni, de kitisztítható.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!