Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Az m1 baleset okozója kicsoda?

Az m1 baleset okozója kicsoda?

Figyelt kérdés

Józan paraszti ésszel hibás az, aki az első volt, de a többi:

-nem a látási viszonyoknak megfelelő sebességgel vezetett

-nem tatotta meg a követési távolságot

Szóval kit fognak hibásnak kihozni?

2023. márc. 15. 20:31
1 2
 11/14 anonim ***** válasza:
100%

8/10 anonim ***** válasza:

Nettó hülyeség. Miért kéne a hatóságnak szólni? Mit kéne mondani? Küldjön neked írásos felszólítást, hogy ha 2 méterig látsz akkor ne 150-el menj? Vagy mi az elképzelés?

Ez a baleset a magyar közlekedési morál tökéletes példája.

1. 130 km/h helyett minimum 150-el kell közlekedni mert menő

2. Ha esetleg nem 150-el, akkor minimum 130-al kell menni, mert annyi a MAX megengedett

3. Nem a látási viszonyoknak megfelelően vezetek mert az ciki, mit gondolnak vadidegenek akiket az életben nem is látok többet

4. Ha már bent vagyok a porfelhőben sem lassítok, mert én kemény vagyok

5. Ha megvan a baj akkor hibás mindenki is. Hibás a legelső aki lassított, meg aki mögöttem jött hátulról. Hibás a hatóság, és a kormány. Csak én nem. :)

2023. márc. 16. 09:14
 12/14 anonim ***** válasza:
100%

#8: Ennyire óvodás szinten van az autóstársadalom, hogy le kell zárni az utat, ha korlátozottak a látási viszonyok?

És ha országszerte mindenhol köd vagy porfelők vannak, akkor zárják le az összes utat az országban vagy mit szeretnél?

Én már nagyon várom az önvezető autókat, az ugyanis inkább meg fog állni, de nem fog 130-cal belehajtani a ködbe.

2023. márc. 16. 10:02
 13/14 anonim ***** válasza:
Soros pénzeli ezeket az autósokat, hogy csináljanak fülfordulást, meg amióta kirúgták az OMSZ vezetőit azóta nem hiszem, hogy véletlen lenne a por felhő sem.
2023. márc. 16. 10:50
 14/14 anonim ***** válasza:
100%

Mindegyik, amelyik vakon belerongyolt az előtte állókba.

Teljesen agyatlanul vezetnek az emberek.

2023. márc. 16. 18:36
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!