Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mivel lehet egy autó belsejét...

Mivel lehet egy autó belsejét feldobni?

Figyelt kérdés
vettem most bele egy újrabőrözött kormànyt,az önmagában sokat dob szerintem,mert màr nagyon csúnya volt a régi. szertném elvinni egy nagytakarîtásra is.van még valami amivel fel lehet dobni egy autó belsejét?
2023. márc. 15. 04:31
1 2
 1/15 anonim ***** válasza:
100%
Azzal, a nagytakarítással-autókozmetikával, más nem nagyon kell, ha amúgy rendben van. Sebváltógomb passzol az újrabőrözött kormányhoz?
2023. márc. 15. 06:25
 2/15 A kérdező kommentje:
azt még szeretnék venni egyet,jó lenne egy alcantara bőr,piros cérnával varrotat talàlni. tudnàl linkelni esetleg ha van ilyen?
2023. márc. 15. 06:53
 3/15 anonim ***** válasza:
35%
Szilikonos ápolószerrel szokták áttörölni a műszerfalat, az feldobja.
2023. márc. 15. 09:12
 4/15 A kérdező kommentje:
pont a szilikont szeretném róla leszedetni,mert most vettem az autót,és szerintem undorító,hogy csillog a szilikontól,és a kosz is jobban beleragad
2023. márc. 15. 09:19
 5/15 anonim ***** válasza:
30%

az alcantara az NEM bőr, csak mondom.

Az alcantara az uszadék nylon..

2023. márc. 15. 11:16
 6/15 A kérdező kommentje:
nem nagyon érdekel,nekem tetszik,és jó a fogása,csak mondom
2023. márc. 15. 11:40
 7/15 anonim ***** válasza:
82%
üléshuzat
2023. márc. 15. 12:03
 8/15 anonim ***** válasza:
10%
Csak ne nevezd bőrnek ha nem bőr. :)
2023. márc. 15. 12:19
 9/15 anonim ***** válasza:
82%

Én a gyári állapot híve vagyok. Utólagos okosságokkal, vagy akár csak dekorációval, mint plüssállatok, karácsonyfadísz, meg utólagos mindenféle led füzér nem az én világom.

A kormánybőrözést ha már kopott én is újrabőröztetném, vagy akár kicserélném komplett jó állapotú bontott gyári kormányra. Ugyan ez igaz a váltószoknyára és ma még hagyományos mechanikus a kézifék, akkor annak a szoknyájára is.

Szőnyegek milyen állapotban vannak? Ha már rongyosak, abból is vennék újat, lehetőleg gyárit.

Egy alapos porszívózás sosem árt. Műszerfal, műanyagok áttörlése, lehetőleg szilikonmentes ápolószerrel - emiatt nem feltétlenül vinném el és fizetnék érte, nem nagy dolog, te magadnak is meg tudod csinálni.

A kárpitok ha bőr, kapjon erre való bőrápolót. Ha szövet, akkor inkább nyáron tisztítanám. Kézzel is meg lehet oldani, de még jobb ha van hozzá géped.

Az üvegeket sem árt néha belülről lepucolni.

Nálam nagyjából ennyi. Esetleg valami szolid illatosítót vennék. Ennél jobban nem tolnám túl.

2023. márc. 15. 12:31
 10/15 NTBS ***** válasza:
31%
Új üléshuzat, rendszeres takarítás.
2023. márc. 15. 14:26
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!