Mivel lehet egy autó belsejét feldobni?

az alcantara az NEM bőr, csak mondom.
Az alcantara az uszadék nylon..

Én a gyári állapot híve vagyok. Utólagos okosságokkal, vagy akár csak dekorációval, mint plüssállatok, karácsonyfadísz, meg utólagos mindenféle led füzér nem az én világom.
A kormánybőrözést ha már kopott én is újrabőröztetném, vagy akár kicserélném komplett jó állapotú bontott gyári kormányra. Ugyan ez igaz a váltószoknyára és ma még hagyományos mechanikus a kézifék, akkor annak a szoknyájára is.
Szőnyegek milyen állapotban vannak? Ha már rongyosak, abból is vennék újat, lehetőleg gyárit.
Egy alapos porszívózás sosem árt. Műszerfal, műanyagok áttörlése, lehetőleg szilikonmentes ápolószerrel - emiatt nem feltétlenül vinném el és fizetnék érte, nem nagy dolog, te magadnak is meg tudod csinálni.
A kárpitok ha bőr, kapjon erre való bőrápolót. Ha szövet, akkor inkább nyáron tisztítanám. Kézzel is meg lehet oldani, de még jobb ha van hozzá géped.
Az üvegeket sem árt néha belülről lepucolni.
Nálam nagyjából ennyi. Esetleg valami szolid illatosítót vennék. Ennél jobban nem tolnám túl.

Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!