Hogy tudok álló helyzetből a lehető leghamarabb min
50km/h -ra gyorsítani?
Figyelt kérdés
Főleg amiatt érdekelne hogy forgalmas kereszteződésnél alárendelt útról gyorsan biztonságos betudjak csatlakozni a védett útra anélkül hogy percekig szobrozok.
Ford focus 2003 1.8 tdci 115 lóerős autóról van szó.
Próbáltam úgy hogy 1 esben fel engedett után padló gáz de ebből nagyon hangos motor bögés és kaparó kipörgő kerekek lettek be is kapcsolt az ASR.
Mi ennek a teknikája?
2023. márc. 14. 20:41
1/10 A kérdező kommentje:
Fel engedett kuplung után*
2023. márc. 14. 20:41
2/10 anonim válasza:
A dízelmotor alacsony fordulaton lead majdnem mindent, ezért tök felesleges tiltásig pörgetni, nem fog jobban menni. A legjobb, ha 3000-nél elváltod, ha ilyen sietős, akkor még nem lesz túl hangos, de jobban gyorsul.
2023. márc. 14. 20:51
3/10 anonim válasza:
Érdemes ránézni azért azokra a teljesítménygörbékre. Sok minden kiderül róla, minden motort máshogy kell forgatni, sok függ az áttelektől is stb stb. De a dízelt is forgatni kell a hiedelemmel ellentétben ha menni akarsz. Minden automata dízelem eddig 4000+ra forgatta ha S-ben odatapostam.
2023. márc. 14. 20:57
4/10 anonim válasza:
Az elején finomabban adod a gázt, engeded a kuplungot, hogy ne kaparjon. Kettesben már mehet a padlógáz 4000-ig. De gyakorolni kell, mig ráérzel.
De amúgy az a biztos, ha megvárod, hogy kényelmesen be tudj sorolni.
2023. márc. 14. 21:05
5/10 nemaRendőrség válasza:
Ez az egyik oka amiért automata kocsit vettem. Olyan kényelmesen ki tudok vágódni autók elé ami manuálissal számomra elképzelhetetlen volt
2023. márc. 14. 21:12
6/10 anonim válasza:
És ezek az emberek vezetnek az utakon, jesszumpepi. :D
2023. márc. 14. 21:39
7/10 anonim válasza:
Ha csak padlógázzal tudsz besorolni, akkor ne sorolj be. Ha kicsit csúszik az út vagy bármi van, akkor balesetveszélyt fogsz okozni.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!