Használtautó vásárlás után mi az amit érdemes cserélni/javítani egy autón általánosságban?
Szürők cseréje[olaj,levegő,polen].
Gyertyák cseréje,vezérlés csere vízpumpával.fékolaj csere.Hütőfolyadék csere.
Az autót szervízben átnézetni,ott adnak egy listát mit kell még cserélni
Olajcsere, szurok. Ezen kivul ami szukseges. Az aksit merd meg hogy jo e, gumikat nezd meg. Ezek ojan dolgok amik par ev alatt cseresek es nem valoszinu hogy eladas elott kapott uj aksit meg gumikat.
A vasarlok nagy resze nem cserel ki semmit mert siman szaz ezres tetel is lehet egy 1-1,5 millios autonal ha minden folyadekot, szurot, vezermuszijat kicsereltetsz, az atiras is onmagaban jelentos osszeg
En most vettem egy hasznalt autot. Olajcseret azt jelzi bizonyos kilometerenkent, szoval majd jelez ha kell cserelni, legszurot kicsereletem, pollenszurot is kifogom hamarosan. Lancos szoval azt nem kell cserelni. Aksit megnezettem, az egyenlore jo, gumik is jo allapotuak.
"Használtautó vásárlás után mi az amit érdemes cserélni/javítani egy autón általánosságban?"
Ami elromlott, elkopott vagy lejárt az előírt használati ideje. Vagy amiről nem lehet tudni, hogy lejárt-e az előírt használati ideje.
Vezérlést sokan nem cseréltetik de az a baj, hogy nem tudni, hogy mikor volt cserélve akkor bármikor elszakadhat.
Láttunk már olyat, hogy 10 éves autón még a gyári vezérműszíj volt 120 ezer km-el.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!