Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Milyen (leginkáb 50cc-s...

Milyen (leginkáb 50cc-s 2utemu) motort ajánlotok tuningolásra?

Figyelt kérdés
és mellé milyen tuningokat ajánlotok?(gondolok itt loketterfogatnovelesre, nagyobb karbi, valamilyen CDI, valamilyen rezo)

2023. márc. 12. 17:37
 1/6 anonim ***** válasza:
100%
Minarelli AM6 és D50B blokkjaihoz vannak mindenfajta tuning cuccok, de sokkszor le lett írva, hogy nem éri meg 100 ezreket rálocsolni, inkább venni kell egy gyárilag erősebb motort, már ha van rá jogsid, meg a főtengely se fogja bírni sokáig.
2023. márc. 12. 17:57
 2/6 A kérdező kommentje:

Igen, azon is gondolkodtam hogy veszek erősebbet(Honda crf450r-re gondoltam pl) de az 120kg gyárilag, míg egy 50es kismotor meg 70-80kg jól feltuningolva, és úgy a lóerő/tömeg arány sokkal kedvezőbb.

Jogsi az pedig nem kell, csak terepen használnám.

2023. márc. 12. 18:35
 3/6 anonim ***** válasza:

már hogy lenne kedvezőbb? crf 450 56 lóerő, egy 50-est 15 lóerőig feltuningolni is kihívás nemhogy az fölé, nyomatékról meg ne is beszéljünk

vegyél 125 vagy 250-es 2t endurot

2023. márc. 12. 19:36
 4/6 A kérdező kommentje:

Inkabb vennek egy kozvetlen befecskendezesu 4t-t.

Sok haveromnak akiknek 2t-s endurojuk van evente 1-2szer felrobbantjak, 4tnel meg nem hallottam ilyenrol

2023. márc. 12. 19:53
 5/6 anonim ***** válasza:

2 ütemű ha elromlik olcsón és könnysn tudod szerelni

4t strapabíróbb de költséges és több hozzáértést igényel

2023. márc. 12. 21:26
 6/6 A kérdező kommentje:
4t velemenyem szerint nem igenyel tobb hozzaertest, a 4t csak annyiban tobb hogy vezermutengellyel, szelephimbakkal, szelepekkel kepzi a munkat, mig 2tnel fix nyilasokon keresztul erkezik az uzemanyagkeverek, es tavozik a kipufogogaz(plusz a hengerterbe is kerul olaj)
2023. márc. 13. 14:55

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!