Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Fekete gyapot lóg a kipufogómb...

Fekete gyapot lóg a kipufogómból 140-es tempó után?

Figyelt kérdés

Sziasztok! Az autópályaról lejőve vettem észre, hogy egy hajszerű fekete gyapot adag lóg a kipufogómból. Utánaolvastam, elvileg ez a belső bélés,gyapot. Sokat kihúztam,de látom, hogy van még benne. Visszamehetek így a pályára,haza tudok menni vele, tudom használni, vagy károsodhat a motor?

Köszönöm szépen a segítséget!

2023. márc. 12. 15:53
 1/2 anonim ***** válasza:
100%
Nyugodtan használhatod, ez csak hangtomítást szolgál, viszont ha már jön ki, az azt jelenti, hogy a belső csövezés szétrohadt. Érdemes minnél előbb cserélni. Hasonlóan jártam, hogy köpte ki a gyapotot, vagy bármi is ez, majd pár hónap után elhagytam a dobot, mert a csö hegesztésénél is már annyira meggyengül, hogy eltört.
2023. márc. 12. 16:02
 2/2 anonim ***** válasza:
Nekem volt ilyen egyszer és szétvágtam a dobot, kiszedtem és vissza körbe hegesztettük és nagyon sokáig elment így még.
2023. márc. 12. 16:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!