Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Aki németországban él lécci...

Aki németországban él lécci segítsen (?)

Figyelt kérdés
nekem van egy német rendszámos autóm. viszont más tartományba költöztem. és az autómnak hamarosan tüv vizsgaja lesz. az baj ha nem egyezik a rendszám az adott tartományéval? rendszám ahausi és jelenleg regensburgba élek

2023. márc. 12. 04:23
 1/5 anonim ***** válasza:
100%
Költözéskor át kell jelentened az autót, ami automatikusan új, helyi rendszámmal jár (vagy 2015 óta meg is tarthatod a régit, de a bejelentés kötelező).
2023. márc. 12. 06:40
 2/5 anonim ***** válasza:
100%
Amikor költözöl át kell jelenteni. A rendszámot megtarthatod és ez nem gond a műszakinál sem.
2023. márc. 12. 07:36
 3/5 anonim ***** válasza:
34%

Légy szives, legyen szives.

EZt kerested.

2023. márc. 12. 08:04
 4/5 anonim ***** válasza:
0%

Légy szíves, legyen szíves.

Ezt kerested.

Ha már kötekszel, ne csinálj magadból bohócot.

2023. márc. 12. 08:23
 5/5 anonim ***** válasza:
Tartomány váltásnál nem, hogy jelentened kellett volna hanem első körbe a biztosítót felhívni és onnan új biztosító kóddal bemenni a landrasamtba. Szerintem egy kis bunti vár, de hátha nem.
2023. márc. 12. 08:28

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!