Aki németországban él lécci segítsen (?)
Figyelt kérdés
nekem van egy német rendszámos autóm. viszont más tartományba költöztem. és az autómnak hamarosan tüv vizsgaja lesz. az baj ha nem egyezik a rendszám az adott tartományéval? rendszám ahausi és jelenleg regensburgba élek2023. márc. 12. 04:23
1/5 anonim 

válasza:

Költözéskor át kell jelentened az autót, ami automatikusan új, helyi rendszámmal jár (vagy 2015 óta meg is tarthatod a régit, de a bejelentés kötelező).
2/5 anonim 

válasza:

Amikor költözöl át kell jelenteni. A rendszámot megtarthatod és ez nem gond a műszakinál sem.
3/5 anonim 

válasza:

Légy szives, legyen szives.
EZt kerested.
4/5 anonim 

válasza:

Légy szíves, legyen szíves.
Ezt kerested.
Ha már kötekszel, ne csinálj magadból bohócot.
5/5 anonim 

válasza:

Tartomány váltásnál nem, hogy jelentened kellett volna hanem első körbe a biztosítót felhívni és onnan új biztosító kóddal bemenni a landrasamtba. Szerintem egy kis bunti vár, de hátha nem.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!