Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mitől lehet ez a kerepelő hang?

Mitől lehet ez a kerepelő hang?

Figyelt kérdés

Egy 2008as dízeles, qashqairól volna szó.

Előre hozzáteszem, természetesen nem én akarom megjavítani, hétfőn elveszem a szervízbe, csak szeretném meghallgatni az emberek véleményét.

Voltam a szomszédos városban, kb 60 kilóméterre.

Mikor ott városon belül vezettem észrevettem hogy az autó legelejéről, inkább az anyósülés felőli részről valami mintha recsegni, kerepelne, nem tudok rá jobb szavat.

Mintha valami szorulna, esetleg valami berakodott volna valahová.

Régebben a hűtőrács elé akadt be valami műanyag szemét, annak is hasonló hangja volt, de ez annál sokkal hangosabb, és nem erről van szó most.

Alapjáraton is tisztán hallható a zörgés, amennyiben azonban gázt adok még intenzívebben zörög.

Hazahajtottam, nem történt szerencsére semmi gond, nem villant fel hibajelző, viszont továbbra is erőteljes a zaj.

Szerintetek mitől van?

Olaj és filtercsere 12ezrenként cserélve van. A nagyszervíz, ahol különböző szíjakat is cseréltek 65ezer kilómeterrel ezelőtt volt.

2023. márc. 10. 22:49
 1/2 anonim ***** válasza:

Kettőstömegű, klímakuplung, generátor csapágy, nyelestengely csapágy, szelepek, hidrotőkék, hajtókarok, főtengely csapágyak, vezérműlánc.

Bármelyik lehet.

2023. márc. 11. 00:25
 2/2 anonim ***** válasza:
NA hová lett a válaszom???
2023. márc. 11. 11:15

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!