Milyen használt autó megvásárlását javasolnátok ? Maximum erre szánt összeg 800k-2,5 millió . Javaslat?
Kritériumok:
Benzin motor
Max 180 ezer km
4-5 ajtó
Klíma,elektromos ablak legalább elől
Magyarországi
Körülbelül ezekkel a paraméterekkel melyik autókat javasolnátok ?
Neharagudjatok véletlen kihagytam pár infót amit azt hittem kiírtam. De valamiért mégse.
4-5 ajtós legyen.
Min 90 lóerő
Vegyes fogyasztás átlag 8 liter .
Kényelem szempont de a megbizhatóság mégfontosabb. Használt autókon találtam som típust de az interneten nagyon megosztó vélemények vannak. (Valószinűleg itt is)
Még mindig nem sikerült megfogalmazni rendesen.
4-5 ajtós egy Polo és egy SuperB is, ahogy egy Kodiaq is.
Nagy átlagban elmondható, hogy laikusként, közlekedési eszköznek német vagy japán vonalon érdemes keresgélni
Szia! Ugyanebben a cipőben járok. Felvázolom, amit én tudok:
- Nekem azt mondták, a francia autókat kerüljem, (pedig nekem nagyon tetszenek, de tényleg sok a baj velük).
- Volkswagenek, suzukik, opelek, amiket én nézek. Ezek általában megbízható autók, de ugye sok fajta van belőlük.. Kettő millióért a 2010es opel meriva nálam a favorit, de tanácstalan vagyok továbbra is, úgyhogy követem a kérdést.
Remélem, picit közelebb jutottál a válaszhoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!