Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi baja lehet az autónak?

Mi baja lehet az autónak?

Figyelt kérdés

Kuplung benyomása mellett ma reggel beindítottam az autót és a motor kis időre felpörgött mintha adtam volna gázt is.

Délután kivillant az EPC hiba.

Régebben is villant már fel akkor, ha jól emlékszem az egyik izzó égett ki azért.

Tehát létezik olyan, hogy autó indítás esetén a motor felpörög gázpedál nyomása nélkül?

2023. márc. 9. 17:34
 1/3 anonim ***** válasza:
52%

" Tehát létezik olyan, hogy autó indítás esetén a motor felpörög gázpedál nyomása nélkül? "

Elfelejtetted amit írtál ??

" ma reggel beindítottam az autót és a motor kis időre felpörgött mintha adtam volna gázt is. "

2023. márc. 9. 18:22
 2/3 A kérdező kommentje:

Már mint a szokásosnál nagyobb fordulatszámra pörög fel aztán vissza az alapjaratra.

Nagyobb hanghatással is jár mint mikor rá lép valaki a gázpedálra.

Csak azért furcsálom, mert eddig még nem csinált ilyen. Benzines autóról van szó.

2023. márc. 9. 18:42
 3/3 NTBS ***** válasza:
Vidd el autószerelő műhelybe. Ott megmondják.
2023. márc. 20. 17:56

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!