Bmw e 90 fagyálló folyadék ,hogy?
Figyelt kérdés
Több mint egy hónapja kb 3l fagyálló ömlött a csomagtartóba, azóta se száradt ki , nem tudom mennyire gond ez ,mivel az aksi és más kütyi is van a csomagtartoba ... de ez már egy hónapja, hogy számítsak ki?2023. márc. 8. 21:27
1/9 anonim válasza:
Fogsz egy rongyot, belemártod, kifacsarod, belemártod kifacsarod, amíg van víztócsa. Utána fogsz egy hajszárítót és addig szárítod, amíg ki nem szárad. A folyadékokat nem szereti az elektronika...
2/9 anonim válasza:
A fagyálló nem párolog túl jól, ezért nem fog magától kiszáradni. Én kivenném a kárpitot, kimosnám, a padlólemezt pedig kitörölgetném vizes majd száraz ronggyal jó alaposan. Ha az akksi alatt is van, akkor ki kell venni, amíg kitakarítasz alatta. Nem olyan nagy mutatvány ez.
3/9 krwkco válasza:
A nagyját ki kell mártogatni/törölni, ahogy írták. Utána újságpaprt kell rakni a kárpit alá és pár napig otthagyni, hogy felszívja a nedvességet. Addig kell cserélgetni, amig teljesen száraz marad. Utána egy kicsit nedves ronggyal le lehet törölni ami rászáradt a lemezekre.
4/9 krwkco válasza:
Újság helyett jó a konyhai papírtörlő is.
5/9 anonim válasza:
Nehogy itt kérdezd már meg hogy egy kocsit hogy kell kitakarítani!!!
6/9 A kérdező kommentje:
Kedves Anonim válaszolok, nem azt kérdeztem ,hogy kell kocsit takarítani. De nem mondom el mégegyszer . Értelmezd a mondatot a többieknek pedig köszönöm
2023. márc. 9. 09:52
7/9 anonim válasza:
#6 Valóban nem azt kérdezted, hanem "hogyan számítsak ki". A fő kérdést pedig a felénél félbehagytad. Szerinted ebből honnan tudjuk mit akarsz, ha még te sem tudod? Mit jelent ez az utolsó mondatod, leírnád magyarul is?
8/9 A kérdező kommentje:
Azt szerettem volna ,hogyan lehet kiszáritani, mivel nem úgy párolog mint a víz. Meg remélem az elektronika miatt nem lesz probléma, ha már egy hónap után nem volt
2023. márc. 9. 10:26
9/9 anonim válasza:
#8 Arra válaszoltunk. Szárítgathatod te több napig ha tócsa van, de ha ronggyal felitatod előtte, akkor gyorsan ki lehet onnan szedni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!