Megveném lassan első autóm max 350000-380000 Millió lenne rá . Plusz 4-5 százezer a későbi hibákra. Eddig egy Audi a5 ost néztem ki. 2010 és jól felszerelt.mik az elönyei vagy háttányai egy ilyen autónkat esetleg jobb alternatíva lenne?
Figyelt kérdés
2023. márc. 8. 20:26
21/29 anonim válasza:
#20 A4 től felfele nem sok közük van technikaliag a nem felsőkategóriás volkswagenekhez.
22/29 anonim válasza:
20-as vagyok vw szervizben dolgozom konkrétan az A6 az egy passat / skoda superb az A5 szintén. A8 egy phateon/ cc
Azaz A7 és onnan fölfelé mások technikailag viszont ugyan az Q7 és Q8 az touaerg . Egyedül az audi quattro hajtása más mint a vw 4motion .
Műszaki tartalomra ugyan az mind . Motor , váltó és elektronika egy kaptafára készül . Sokszor skoda vagy vw néven rendeljük ugyan azt az alkatrészt az audikba , mivel skoda cikszám alapján ugyan az sokkal olcsóbb.
23/29 A kérdező kommentje:
Akkor legyen inkább C merci 180 2012-12? Az miben különbözik?
2023. márc. 11. 09:00
24/29 anonim válasza:
Mercedes nem vw semmi köze hozzá cserébe az összes dízel mercedes renault motoros .
25/29 A kérdező kommentje:
Véleményeket írnátok?
2023. márc. 11. 11:14
26/29 anonim válasza:
Írok: ha nem csak a péniszméreted kompenzálására kell az autó, akkor vegyél ebből a pénzből egy pár éves skodát, seatot, fordot, hyundait, toyotát vagy kiát.
27/29 anonim válasza:
#22 Ha pl csak a futóművét nézzük akkor a Q8 az A6, a Q7 A8, A4-A5 egyenfutómű, A6-A7 egyenfutomű, A8 az meg A8, na de superbekben passatokban stb stb mind a3 futómű van. A sajátom egy a4, a cégesem egy superb, és érezni is rendesen hogy nem egy szinten mozognak. Meg javíts ki ha tévedek de én még nem hallottam 3.0tdi octaviáról.
28/29 A kérdező kommentje:
Hát akkor max be fürdök vele de ha van rá lehetőség az álmokat meg kell élni .
2023. márc. 12. 08:38
29/29 anonim válasza:
#24 Jók is azok a 2143, 1950ccm stb stb “renault” dízelek….😂 A belépő kategóriás A/Cla kapott 1.5dci-t, az alap C meg 1.6dci-t, azon kívül közük nincs a renaulthoz.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!