Hasznàltautó kereskedésben hogy működik a próbakör?
Mit akarsz te kipróbálni, amikor még vezetni se tudsz !!!
De mégha kerülnél is vele egyet, te semmit nem tudnál megállapítani.
HA eladó lennék biztos hogy nem adnám oda.
Próbarendszámmal, ha az autó nincs forgalomban abban a pillanatban.
Felrakják előre hátulra, benaplózzák és lehet menni. Figyelni kell a gyanús hangokat, kormány középen áll-e fékre gázadásra hogy reagál, kb ennyi.
Az első saját autómat én is ilyen kereskedésben vettem.
Kinéztem egy autót netes hirdetés alapján. Mivel helyben volt, elmentem megnézni. Ránézésre is tetszett. Ezért elvittem állapotfelmérésre a helyi márkaszervizbe.
Ez úgy történt, hogy a szervizben kértem egy időpontot. Utána egyeztettem a kereskedővel, hogy az időpont neki is megfelel-e. Rábólintott. A kereskedő telephelyén találkoztunk. A márkaszervizig ő vezetett. Megvolt a felmérés. Visszafelé már én vezettem, egyben ez volt a próbakör is. Kb 6-8 km városban.
"kicsit ideges vagyok a próbakör miatt,hogy pl lefulladok,vagy bénázok valamit" A próbakör arra való hogy az autó működéséről meggyőződj. A kereskedőt marhára nem érdekli, hogy te hogy vezetsz és lefulladsz-e.
"az igaz,hogy sokan nem is engedik elvinni próbakörre,amîg meg nem mutattad hogy nàlad van a pénz,vagy le nem rakod az ár felét?" Na az ilyet én úgy otthagynám, mint a szél. Van rengeteg másik kereskedő. Cipeljek magammal milliókat a zsebemben mutogatni hogy ő meg tudja nézni... Jó hogy nem a bankszámlakivonatomra kíváncsi, vagy nem kell vagyonnyilatkozatot tenni!
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!