Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Első autó 500.000-ig?

Első autó 500.000-ig?

Figyelt kérdés

Üdv! Nyáron megyek dolgozni, és így megvásárolhatom életem első autóját. Egy fél éve van egyébként jogosítványom, azóta persze a család autóit viszem, ha viszem. Nem feltétlenül újat vennék (2010<), a régiek jobban bejönnek, van autószerelő rokonom.

500.000 Forintig milyen autót ajánlotok?

2023. márc. 1. 14:58
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem feltétlenül újat? Ennyiért 20 év körülieket találsz, igaz, azokból jót.

Swift, Mk1 Fabia, Polo IV, F Astra, B vagy C Corsa, békalámpás Corolla.

2023. márc. 2. 09:56
 12/20 anonim ***** válasza:
100%
Egy jó fosbarna wartburg kombi jó lesz veretőnek.
2023. márc. 2. 11:04
 13/20 anonim válasza:
89%

Szia!

A 11-es válaszoló nagyon jó példákat írt. Én is azokat írtam volna. Ennyi pénzért tényleg nehéz választani. Német márkák közül értelemszerűen az Opel az ami szóba jöhet, szerintem. Egyrészt olcsó, másrészt széles skálában tudsz választani a kívánt típusok között. Fábia ugyanez.

Már csak neked el kell dönteni, hogy ezeket milyen kasztniban látnád szívesen. Ferdehátú, sedan, kombi, stb.

De nem rosszak a régebbi francia autók se egyébként. Például 206-os Peugeot, Renault Clio és az ehhez hasonló társaik. 500.000Ft-ból tudsz szép és megkíméltebb darabokat venni belőle.

Csak ne járj úgy, mint a legtöbben fiatalon, hogy megveszik a német "prémiumokat", és aztán csodálkoznak, hogy rossz az autó, meg minden baja van. Azok az alsó hangon is 3x-or ennyibe kerülő kategóriák.

+ Egy tanács.

Ennyi pénzért csak benzinest vegyél!

2023. márc. 4. 12:59
 14/20 anonim ***** válasza:
68%

Valami kis benzines autót ajánlok, viszont a fenntartás meg így is “sok” (?) lesz. Az autó az nem az az új iPhone, amit egyszer megveszel és utána évekig gondtalanul (kiadások nélkül) használod.

Jó lenne, ha 500 ezer a keret lenne meg a zsebedben 2-300 ezer Ft ha valami romlik meg tudd csináltatni, ugye ha beütne a krakk.

Én tényleg próbállak komolyan venni, de mi az a Mercedes kulcsazó a kulcsszavaknál egy 500 ezer Ft-os autókeretes kérdésnél? 😂

A telefonom ettől többet ér!

Amúgy nekem tényleg Mercedesem van, kényelemben nincs hiány, de nyilván bonyolult technika és ha valami romlik, akkor az igen sokba fáj, 500 ezért meg a skoda is visít nem hogy egy mercédes! Tessék végre felnőni és nem butaságokat írogatni, meg álkodozni hanem a hátsódat felemelni és elmenni dolgozni aztán majd ha összegyűlik 8-10 millió egy jó 5-6 éves Mercedest talán meg tudsz venni, majd akkor visszatérünk a Mercihez! De 500 ezerbol ne bohóckodjál!

Na most h leszálltunk a földre valami egyszerű autót ajánlok, szerintem az Opelt hanyagold, de egy skoda fabia eléggé jó, tartós autó lehet, minosegibosszeszefelesekkel, kis igényes autó kevés fogyasztással , kevés problémával, ajanlom meg a Ford fiestat is, illetve a suzukinswiftet, wagon R-t, ignist, vagy esetleg egy Toyota yarist, vagy egy 3-as polót. Sok sikert.

2023. márc. 4. 13:49
 15/20 A kérdező kommentje:
#14 véletlenül maradt bent, amúgy meg kicsit többért mennek a W124, 190D-k...
2023. márc. 4. 19:56
 16/20 anonim ***** válasza:
88%
Manapság 500 ezerért tényleg csak bontószökevényt veszel. Inkább gyűjts rá tovább, tegyél hozza még +500-at, és vegyél egy olyat, ami nem esik ki alólad.
2023. márc. 5. 12:49
 17/20 anonim ***** válasza:
81%

Utolsó

Baromság

520k ert vettem egy dizeles 2003-mas Ford focust teljesen jól működik.

Nem az ár a lényeg hanem az állapota

2023. ápr. 9. 15:15
 18/20 anonim ***** válasza:
44%

A dizel focussal kva sokat fogsz szpni. Benzines miért is nem volt jó? A Tdci, tddi motorok új korukban sem voltak jók, nem hogy 20 evesen.

Nekem Focusom van, de szerintem 500 ért abból is max az aljáról kapsz. Viszont fordbol csak benzinest ajánlok dizel kerülendő

2023. ápr. 10. 01:13
 19/20 anonim ***** válasza:
65%

Közel másfél -két literel kevesebbet eszik mint a benzines verziója:)

Azt leszámítva hogy az egyik ülés fűtés nem működik meg kicsit rozsdás komoly baja nincs

2023. ápr. 10. 21:35
 20/20 Király vok de te is 2 válasza:
64%
Hát talán egy kerék kijön
2023. máj. 14. 20:19
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!