Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Óbudai Egyetem Tavaszmező...

Óbudai Egyetem Tavaszmező utcai épülete közelében lehet ingyen parkolni?

Figyelt kérdés
Több szaktársam is ezzel a problémával kűzd, az összes parkoló vagy borzasztóan drága vagy nagyon messze esik az egyetemtől. Én is szeretnék kocsival járni, de amíg nem találok erre megoldást nem erőltetném. Valaki aki esetleg ide jár vagy járt korábban, tud javasolni valami lehetőséget? A válaszokat előre is köszönöm.
2023. febr. 28. 23:37
 1/5 anonim ***** válasza:
69%

Szerencsére nem lehet. Az kéne még, hogy az egyetemisták is parkolónak használják a belvárost...

Népliget a legközelebbi ingyenes parkoló.

2023. febr. 28. 23:53
 2/5 anonim ***** válasza:
Én sharenow-al tolom, ezért ott parkolok le a közelében ahol csak akarok.
2023. márc. 1. 01:30
 3/5 anonim ***** válasza:
A Tavaszmező utcába mi a búbánatért kell kocsival járni? Úgy értem, hogy miért kellene végig autózni oda és a közelben leparkolni, miért nem jó valahol a 9-es busz mentén letámasztani a taligát Kőbányán?
2023. márc. 1. 04:32
 4/5 anonim ***** válasza:
Mindenki szeretne autóval menni a célig, ezért drága a parkolás. Megnézed a parkolási zónákat és azokon kívül keresel egy helyet, ahonnan BKV-zol, de persze ezzel is az van, hogy mindenki más is így tesz, aki nem akar parkolásért fizetni.
2023. márc. 1. 06:58
 5/5 anonim ***** válasza:
Persze, motorral vagy elektromos autóval bárhol ingyenes.
2023. márc. 1. 09:44

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!