Miért jöhet ki nagy fehér füst az autóm motorjából?
"de a kérdező fogalm sincs , és nem tudja megkülönböztetni a két fajta füstöt.. állatában az emberek elég hülyék ehez aki nem autószerelő vagy nem ért valamennyit a kocsikhoz az nem tudja mijen füst neki csak füst tehát gyürütörés"
az emberek hülyék...
"álltalában"
"ehez"
"mijen"
"gyürütörés"
gratulálok..
utolsó!
Te helyesírást jöttél oktatni? vagy az intelligencia szinted nem üti meg a megfelelő szintet, hogy értelmesen válaszolj?
Kedves 20:25!
válaszoltam a kérdésre korábban, szerintem olaj okozza.
szeretném ha kicsit következetesebb lennél, és a nyelvtanórán kevesebbet figyelő "válaszolót" is kioktatnád az offért, illetve elszégyellnéd magad, mert te is offoltál... ha már engem képes voltál lebäszni...
nincs baj azzal, ha valaki véletlenül elgépel egy szót. azzal van baj, ha ennyire igénytelen azzal szemben, amit leír, illetve ha nyíltan lehülyéz valakit, miközben olyan hibákat vét írásban, amelyeket egy átlagos 10 éves is sérelmezne.
abból, hogy valószínűbbnek tartom az olajat, mint a vizet
és abból, hogy kevés olaj esetén nüansznyi különbség van a tiszta fehér, és az enyhén kékes füst között, könnyű szimplán fehérnek látni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!