Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért jöhet ki nagy fehér...

Miért jöhet ki nagy fehér füst az autóm motorjából?

Figyelt kérdés
Van egy Renault twingom.Menet közben egyszer csak rángatni kezdett,elvesztette a teljesítményét és nagy fehér füst jött ki a kipufogón.Viszont a víz nem forrt és nem csökkent a szintje a kiegyenlítő tartályban és az olaj se lett habos és az sem lett kevesebb.Így megtettem kb 15 kilométert és a helyzet változatlan maradt.Pár óra múlva beindítottam és ugyan ez volt és a kocsi erőtlen volt és mintha nem ment volna mind a négy henger.Mi lehet a baja?
2010. okt. 5. 19:54
1 2
 11/19 anonim ***** válasza:
Ha fehér "füst" jön,akkor az víz,ha kék akkor olaj,ez evidens.Hengerfej tömítés lesz a hiba oka,miden bizonnyal.Benzinesnél még nem hallottam gátszakadásról,ha sokat mész vele és még jobban átszakad a hengerfej tömítés,akkor majd fog forrni meg fogyni a víz,de én azt már nem várnám meg a helyedben. Üdv
2010. okt. 6. 14:12
 12/19 anonim ***** válasza:
de a kérdező fogalm sincs , és nem tudja megkülönböztetni a két fajta füstöt.. állatában az emberek elég hülyék ehez aki nem autószerelő vagy nem ért valamennyit a kocsikhoz az nem tudja mijen füst neki csak füst tehát gyürütörés
2010. okt. 6. 18:15
 13/19 anonim ***** válasza:

"de a kérdező fogalm sincs , és nem tudja megkülönböztetni a két fajta füstöt.. állatában az emberek elég hülyék ehez aki nem autószerelő vagy nem ért valamennyit a kocsikhoz az nem tudja mijen füst neki csak füst tehát gyürütörés"

az emberek hülyék...

"álltalában"

"ehez"

"mijen"

"gyürütörés"

gratulálok..

2010. okt. 6. 20:21
 14/19 anonim ***** válasza:

utolsó!

Te helyesírást jöttél oktatni? vagy az intelligencia szinted nem üti meg a megfelelő szintet, hogy értelmesen válaszolj?

2010. okt. 6. 20:25
 15/19 anonim ***** válasza:
Ne balhézzatok,a kérdésre kell válaszolni.Béke,szeretet meg ilyenek. :DDDDDDDD
2010. okt. 6. 21:13
 16/19 anonim ***** válasza:

Kedves 20:25!

válaszoltam a kérdésre korábban, szerintem olaj okozza.

szeretném ha kicsit következetesebb lennél, és a nyelvtanórán kevesebbet figyelő "válaszolót" is kioktatnád az offért, illetve elszégyellnéd magad, mert te is offoltál... ha már engem képes voltál lebäszni...

nincs baj azzal, ha valaki véletlenül elgépel egy szót. azzal van baj, ha ennyire igénytelen azzal szemben, amit leír, illetve ha nyíltan lehülyéz valakit, miközben olyan hibákat vét írásban, amelyeket egy átlagos 10 éves is sérelmezne.

2010. okt. 6. 21:31
 17/19 anonim ***** válasza:
Miből következtettél az olajra?A fehér "füstből"?
2010. okt. 6. 21:36
 18/19 anonim ***** válasza:

abból, hogy valószínűbbnek tartom az olajat, mint a vizet

és abból, hogy kevés olaj esetén nüansznyi különbség van a tiszta fehér, és az enyhén kékes füst között, könnyű szimplán fehérnek látni.

2010. okt. 6. 21:39
 19/19 anonim ***** válasza:
Ja,a színvakoknak!
2010. okt. 6. 22:28
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!