Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Károsithatja az autó motorját...

Károsithatja az autó motorját ha olyan kannából öntöm a 20 liter E10 benzint amiben korábban nafta volt?

Figyelt kérdés

Pár csepp nafta biztosan maradt a kannában és tudom hogy úgy kellett volna hogy kb. pár deci benzint a kannába öntök, megrázom, kiöntöm és úgy tankolom tele a kannát.

Kia Ceed benzines az autó és csak nem fog tönkremenni, vagy kárositja a gyertyákat vagy ilyesmit. Még nem öntöttem bele.

2023. febr. 26. 23:06
 1/9 anonim ***** válasza:
100%
Par csepp bennemaradt, ratoltottel 20l benzint es most rettegsz mi lesz? Semmi nem lesz. Ha egy litert bennehagytal volna 20l benzinhez, akkor se lenne semmi, boven kikuszoboli az elektronika a kisse sz.r uzemanyag kopogasat.
2023. febr. 26. 23:59
 2/9 A kérdező kommentje:
5: Értem, köszi.
2023. febr. 27. 00:01
 3/9 anonim ***** válasza:
37%
A "nafta" az olyan mint a "jaffa" csak más ízben?
2023. febr. 27. 01:47
 4/9 anonim ***** válasza:
93%
#3 igen, a jaffa narancsos a nafta málnás.
2023. febr. 27. 11:12
 5/9 anonim ***** válasza:
90%
#3, #4 És még a kérdező engem buz..ott le az éjjel, mert a google a naftára első találatként az Észak-amerikai Szabadkereskedelmi Egyezményt hozta, ki. (angolul: North American Free Trade Agreement, rövidítve: NAFTA) 😅 😅
2023. febr. 27. 11:19
 6/9 anonim ***** válasza:
Mi az a nafta?
2023. febr. 27. 12:04
 7/9 anonim ***** válasza:
48%
Nem károsítja, de ha ennyire izgulsz, a kannába 2-3 deci benzit öntesz, felrázod és kiöntöd. Így már tényleg semmi nem maradna benne a régiből.
2023. febr. 27. 12:54
 8/9 anonim ***** válasza:
100%

#7 mar teletoltotte benzinnel, ugyhogy mindegy.

Amugy meg a par deci benzin ilyen modon valo elpocsekolasa is baromsag, a kannaban maradt par kobcenti gazolaj (alias nafta) a vilagon semmit se szamit.

2023. febr. 27. 14:15
 9/9 anonim ***** válasza:
Az a kevés nem fog gondot okozni főleg ilyen nagy mennyiségű benzinnél, ez úgy elfog keveredni hogy észre sem veszi semmi.
2023. febr. 27. 16:31

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!