Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tolatásnál előlről pattogó...

Tolatásnál előlről pattogó hangot hallok, mintha valamelyik kerék ki akarna törni?

Figyelt kérdés
Csak akkor van ez ha tolatok. Fabia 2004 évjárat. Tapasztalt már valaki hasonlót? Múltkor csapágy csere volt a hátsó keréknél, nem szólt a szerelő hogy gond van, pedig neki is hallani kellett tolatásnál. Arra is gondoltam hogy befog a kézifék, de itthon nem szoktam behúzni.
2023. febr. 26. 17:41
 1/6 anonim ***** válasza:

Hát ilyet még ember nem tapasztalt, hát hogy gondolod te ezt.

Ne gondolj semmire hanem nézd meg, vagy ha műszaki analfabéta vagy akkor nézesd meg.

2023. febr. 26. 20:41
 2/6 krwkco ***** válasza:
Lehet féltengelycsukló.
2023. febr. 26. 21:31
 3/6 A kérdező kommentje:
#1, mekkora bunkó vagy! neked életedbe se futotta kocsira, ez jön le az írásodból.
2023. febr. 26. 21:41
 4/6 A kérdező kommentje:
#2, valami hasonló lesz amit írsz.
2023. febr. 26. 21:41
 5/6 anonim ***** válasza:

Azért kisbarátom , én már több éve vezetek mint ahány éves vagy te.

Sőt már csak 2 ország van európában ahol nem voltam eddig.

De csak így folytasd hogy nem nézed meg, te vagy a szerelők álma.

Téged lefejhet rendesen .

Ráadásul még buta is vagy ha nem érted amit írtam.

2023. febr. 27. 07:12
 6/6 A kérdező kommentje:
#5, miért kell személyeskedni? Honnan tudod hány éves vagyok? A frusztrációd az emberek iránt ne itt éld ki! Tudsz értelmesen olvasni? Azt írtam nemrég csináltava szerelő a hátsó csapágyat és ő is tolatott vele ahogy bevitte a műhelybe és nem szólt hogy valami nem stimmel. Legközelebb itt semmi ilyesmit nem kérdezek meg, mert itt csak rosszindulatú ökrök válaszolnak. Ha nem tudsz értelmeset válaszolni akkor görgess tovább. Látod semmire nem mentél azzal hogy öreg vagy mint az országút, mert fingod sincs mit írtam.
2023. febr. 27. 08:25

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!