Ez egy Peugeot/Citroen (PSA) motor 1.4HDi mint minden autónál itt is lehetnek hibák, Turbo, injektor stb.
Legfontosabb, hogy állapotot kell venni, ha karban volt tartva nem rossz autók.
2023. febr. 25. 00:49
2/12 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen ment a zöld!:)
2023. febr. 25. 09:20
3/12 anonim válasza:
#1 Ford motor de mindegy.
2023. febr. 25. 09:33
4/12 anonim válasza:
#3 PSA motor.
"This engine was developed in Trémery by Peugeot, as described in the joint-venture agreement with Ford. This engine is built in France, UK and India."
#5 A Prince motor a BMW-PSA kínlódás volt. A Hdi-hez nincs köze.
2023. febr. 25. 19:32
8/12 anonim válasza:
#5: halvány fingod sincs miről beszélsz. A Peugeot mindig is úttörő volt a dízeltechnikában, és termékei a legjobb dízelmotorok közé tartoznak. Ebben még a francia autó gyűlölők is egyetértenek. Az 1.4 TDCI pedig egy HDI motor. Konkrétan belinkeltem a Wikipédia oldalát, nincs miről beszélni. De aki nagyon akarja, meg is keresheti a blokkon a PSA logót, talán az elég meggyőző lesz.
2023. febr. 26. 17:18
9/12 anonim válasza:
Akik lepontoztak, nagyon szívesen bemutathatják a bizonyítékaikat, miszerint az 1.4 TDCI Ford motor lenne, kiváncsian várom őket.
2023. febr. 26. 19:59
10/12 A kérdező kommentje:
Én úgy tudom hogy közös fejlesztésű motor volt (Ford/psa)
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!