Mennyibe kerül kb. egy 4-es Golf teljes futómű felújítása?
Figyelt kérdés
Mondjuk a jó minőségű alkatrészeket használva, nem az olcsó gagyit. Nem tuningolni akarom, hanem felújítani kompletten, elől-hátul. Köszönöm!2023. febr. 23. 18:02
1/2 anonim válasza:
Elöl két Meyle lengőkar 100 ezer, két Kayaba lengéscsillapító 90 ezer, két Mapco rugó 35 ezer, két SKF toronycsapágy 15 ezer, porvédő készlet 10 ezer, két Meyle stabpálca 17 ezer, két Meyle stabrúd szilent 3 ezer.
Hátul két Kayaba lengéscsillapító 65 ezer, két Mapco rugó 30 ezer, porvédő készlet 12 ezer, két Meyle hídszilent 20 ezer.
Ha nem hagytam ki semmit, akkor kb. ennyi, 400 ezer körül. Plusz futóműállítás. Ha munkadíjra is kíváncsi vagy, akkor 8 órával lehet számolni, egy nap alatt összedobható, szóval 80-160 ezer körül, attól függ ki csinálja, garázsjancsi, vagy normális szerviz.
2/2 A kérdező kommentje:
Köszönöm szépen a választ, szerencsére nem ért túl váratlanul ez a szám, nem lőttem messzire én sem.
2023. febr. 23. 23:58
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!