Ez a silk protection bevonat tényleg ér valamit vagy ez is egy fizess sokat érte parasztvakítás?
A Silk Group webshopjában pár ezer forintos cuccok
Biztosan használható, de szerintem ez is az aktuális "csodaszer" kategória.
Voltak már ilyenek és lesznek is. Most a "kerámia" a kulcsszó, de volt már nanotechnológia, meg sok más is.
4/
Az a baj ez szabad szemmel nem látható dolog mint egy mobiltelefon kijelzőjén mikor rákenik a trutyit és azt mondják véd.Ugye az üvegfólia ott is ami pl kézzelfogható és látható.
Egyszer megnéznék egy tesztet egy olyan autóval amit ezekkel a drága cuccokkal kezelnek le,hogy mindenféle körülmények között tárolás használat vagy fél évig és mi lenne a valós eredmény.Mert szerintem sokak akinek erre telik garázsban fog pihenni az autójuk meg nem sok extrém körülményt fog látni.
Eleve egy évre szól a védelem, ha jól olvastam. Viszont ha semmi nem árt neki se UV, se hideg, se meleg, se a só, se a vegyszerek, a kosz, a víz lepattan róla, akkor mégis mitől múlik el a hatása?
Aztán ugye a keménységét a Mohs-féle keménységi skála szerint próbálják promótálni, de azt az ásványok keménységének meghatározására használják, nem ilyesmire. Máshol acélkeménységűnek írják le a bevonatot.
Itt konkurencia
Ez is kerámia. :D
6/
Na igen kérdés ha semmi nem árt neki akkor csak úgy elpárolog vagy mi? 🙂
6/
Mondjuk a kevésbé lesz koszos még nem egyenlő a sérülés dologgal.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!