10: De honnan tudják, ki a csóró? Ha valaki normális ruhában, nem szakadtan, jelentkezik tesztvezetésre, hogy kipróbálja a 7-es BMW-t, tudva, hogy nincs pénze rá, csak szeretné vezetni egyszer, ezért úgy tesz, mintha vásárló lenne, akkor nem kérnek tőle bankszámlaegyenleget, hogy igazolja van rá pénze.
2023. febr. 20. 10:04
12/18 anonim válasza:
Ok, soha nem próbáltam ki olyan autót szalonban, amire esélyem sem volt, így nem tudom ezt hogyan szűrik.
2023. febr. 20. 10:14
13/18 anonim válasza:
#11 hidd el, akik prémiumautó szalonban, vagy luxusautó szalonban dolgoznak, azok ponotsan meg tudják állapítani ki az akinek tényleg megvan rá a pénze, és ki az aki csak kamuzik.
2023. febr. 20. 11:09
14/18 anonim válasza:
13: ehhez képest BMW tesztvezetésre online is lehet jelentkezni, szimplán egy form kitöltésével:
#14 jelentkezni lehet, de az még nem jelenti azt hogy el is fogadják.
2023. febr. 20. 11:58
16/18 anonim válasza:
Igen.
Viszont tesztautóból általában csak valami közepes felszereltségű, alapmotoros példányok szoktak lenni. Így közel sem biztos, hogy pont olyan lesz a tesztautó, mint amit rendelni fogsz. Annak idején pl még külön kérésre se tudtak olyan motorváltozatos tesztautót szerezni, ami engem érdekelt volna. Így csak a sima 1.4 turbós benzines volt mindenhol. Azzal kellett beérnem.
A szalon ahol én voltam a város szélén volt. Így először papírok kitöltése, hogy bármi kár, büntetés van, az az én felelősségem. Utána az értékesítő beült mellém, a városból elindultunk kifelé. 6-8 km múlva egy kereszteződésben megfordulás. És vissza ugyanez. Kb ennyi volt.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!