Az átlag emberek miért vesznwk utánfutót, mit visznek vele folyton?
Figyelt kérdés
2023. febr. 18. 15:36
2/11 anonim válasza:
nem folyton de jó ha van ezért . nekem 4 futóm van főnyírót, létrát , betonkeverőt , építési anyagot , csónakot , motort , bútort , háztartási gépeket , fát , szomszédok vashulladékát
3/11 A kérdező kommentje:
Milyen gyakran használod?
2023. febr. 18. 15:41
4/11 anonim válasza:
egy héten 2x biztosan használom
5/11 A kérdező kommentje:
Olyan gyakran mész füvet nyírni?
2023. febr. 18. 15:49
6/11 anonim válasza:
Mi egy nagy autót vettünk erre, lehet hogy gazdaságosabb az utánfutó, de biztonságosabb az ilyen nagy kocsi. Építési anyagokat, szemetet, vashulladékot, háztartási gépeket, ilyeneket szállítunk vele és így nem lesz koszos a normális autónk.
7/11 anonim válasza:
most fa szezon van nem fűnyírás , de tegnap pl csónakot húztam jővő héten megyek motort venni
8/11 anonim válasza:
Meg vannak tébolyodva plusz teli vannak pénzzel és magamutogatók, most az utánfutó a menő ezzel villognak .
9/11 anonim válasza:
Olyan nincs hogy átlag ember vesz.
Mi az hogy átlag ember szerinted???
Utánfutót az vesz akinek szüksége van rá!!
Bár lehet ez neked nagyon magas , a kérdésedből itélve.
10/11 anonim válasza:
Ki vegyen futót ha nem az átlagember?
És mire veszi? Azért, hogy olyat vigyen vele ami "nem baj" ha éppen kicsit összeb....a, vagy kifolyik a platóra, egyebek.
Egyébként nekem is van, de az "komolyabb" mint egy futó. De a hagyományosan értendő utánfutó helyett van zárt kishaszon, a másikat meg akkor használom, ha olyat viszek amit az autóba nem nagyon szeretnék berakni.
Hagyományosan értendő utánfutónk már régóta nincs, nekünk nem éri meg fenntartani, plusz nem hiányzik a 2-éves műszaki, súlyadó.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!