Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » 150 km elég egy kínai hengersz...

150 km elég egy kínai hengerszett bejáratásához?

Figyelt kérdés
70 köbcentis 12.000 Ft-os hengerről van szó. Tudom hogy ilyen tyúkszar ótvar hengerszettet nem kéne vegyek, de hát ez van..

2023. febr. 18. 13:50
 1/6 anonim ***** válasza:

Én úgy emlékszem, hogy 1000km szokott lenni egy öntvény (perselyes) hengerszett bejáratása. Ezeknél a kínai hengerszetteknél arra figyelj, hogy az átömlők tele lehetnek forgácsdarabokkal.

https://www.youtube.com/watch?v=rFARmjSlCkA

2023. febr. 18. 14:17
 2/6 A kérdező kommentje:
Igen, ezt behelyezés előtt tűreszelővel eldolgoztam.
2023. febr. 18. 14:21
 3/6 anonim ***** válasza:

ha a kenés megfelelő, akkor a 150 km pont elég.

Később is a kenésre kell ügyelni, akkor nem tudod széthajtani.

2023. febr. 18. 18:48
 4/6 A kérdező kommentje:

Bejáratás alatt több olajat kapott, tehát bőven jó volt a kenés.

Köszönöm a válaszokat

2023. febr. 18. 18:53
 5/6 anonim ***** válasza:

Dehogy elég.

Ha megnézted a henger belsejét akkor láthattad hogy nem sima.

Na most ha ez 150 alatt lekopna simára , akkor 3000 km alatt annyit kopna hogy keresztbe fordulna a dugó benne.

2023. febr. 18. 20:32
 6/6 anonim ***** válasza:

Érdemes elolvasni az alábbi írást. Ugyan Simson bejáratásásról írnak, de útmutatónak tökéletes. Itt is 1000km óvatosabb használatot írnak, illetve nagyobb fúvókát, hogy dúsabban járjon a motor. Első 500km-ig max fél gázt szabad húzni. Persze elhiszem, hogy a kérdező már menőzne, és húzná neki, csak aztán a következő kérdése az lesz, hogy megragadt a motor, és lehetett-e baja a dugónak, hengernek? Voltak már ilyen kérdések ;)

[link]

2023. febr. 18. 21:10

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!