Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Derbi Senda 50 vagy Yamaha dt 50?

Derbi Senda 50 vagy Yamaha dt 50?

Figyelt kérdés
Melyik a jobb szerintetek? Vélemények?Kinek mi vált be jobban? Szeretnék majd venni 50ccmes motort, de nem tudom melyik lenne a jobb.Ez a kettő között vacilalok.

2023. febr. 17. 17:25
 1/5 anonim ***** válasza:
Szerintem egykutya, de Yamahából 3db van csak a hahun, az is kicsit túlárazva. Derbiből meg 45, és ugyanazt az évjáratot cirka 200 ezerrel olcsóbban megkapod. Ezen kívül a Derbiben vagy AM6 vagy D50B blokk van, amit több gyártó is használ, így dögivel van hozzájuk alkatrész, új és bontott egyarán, és megfizethető áron.
2023. febr. 17. 18:41
 2/5 anonim ***** válasza:
Ismertem egy srácot akinek 125dt lc2-je. Amit az a motor kibírt...
2023. febr. 17. 19:02
 3/5 anonim ***** válasza:
#2 Akkor mégis miért kérded? :) Lehet, hogy sokat kibír, csak kérdés, hogy utána megkapta-e a gondoskodást is? Én leírtam a véleményemet, hogy az alkatrészellátottság miatt inkább a Derbi, mivel nekem is D50B, blokkal van Apriliám, és pl 24 ezerért vettem bele új főtengelyt tavaly, ami szerintem nem olyan vészes, bontóban, Seregélyesen is van minden hozzá.
2023. febr. 17. 19:12
 4/5 anonim ***** válasza:
2es vagyok. Nekem viszont 125-ös aprilia tuaregem volt. Azt hiszem 1988as. Kényesebb mint a Yamaha, de jobban is megy. Több mindent is olaszoból kellett rendelni hozzá. Mai napig sajnálom..
2023. febr. 17. 19:21
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

Feltételezem hogy legújabb am6 os dt ről és a d50b blokkos derbiről beszélsz.

A dt hez egy rakás dolgot nem gyártanak már és elvétve lehet beszerezni.

Motorikus alkatrészeket mind2höz fillérekért tudsz szerezni.

A d50b szinte minden szempontból jobb mint az am6, de az utóbbi is bőven egy jó választás.

Nem mellesleg a yamaha feláras a neve miatt közben meg a malaguti gyártotta mindet :D

Nekem van 06os dt-m, de ha vennék 50eset a régi csővázas aprilia rx/mx eket nézném.

2023. febr. 17. 19:27

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!