Autóról vonóhorog leszedése?
Figyelt kérdés
Az autónak a forgalmijába szerepel a vonóhorog illetve hogy mennyi kg-ig lehet vele húzni, de viszont nem használom és le akarom róla szedni. Az lenne a kérdésem, hogy rendőr szólhat érte, hogy hol van róla? Vagy műszakivizsgán kötelező hogy rajta legyen ilyenkor? Nyilván csomagtartóba lenne a csavarjaival együtt, csak nem lenne felrakva.2023. febr. 16. 18:42
1/5 anonim válasza:
Na ettől nagyobb baromságot se hallottam még.
HA nem használod akkor az elfér ott ahol van, sőt kisebb koccanásnál védi a te autód.
De úgy hogy a csomagtartóba teszed meg főleg semmi értelme nincs , csak hogy a helyet foglalja.
DE még az is lehet hogy ha levan szedve akkor bekell iratni a forgalmiba, de pontosan ezt nem tudom.
2/5 anonim válasza:
Lehet hogy amiatt fogod tudni eladni majd ha akarod, hogy van rajta vonóhorog. Inkább hagyd rajta, nem éri meg a papírmunka sem.
3/5 A kérdező kommentje:
3 csavar fogja amit 2perc alatt fel lehet rakni, egy ültetett és aránylag kicsi autó esetében nemhiszem hogy húzgálni fogok vele bármit is, ezért érdeklődtem hogy megbüntetnek e érte vagy sem, nyilván nem az egészet csak magát a horgot leszedni.
2023. febr. 16. 20:04
4/5 anonim válasza:
Ha leszedhető, akkor eleve nem lehetne fent, ha nem vontatsz (de senkit nem érdekel), ha nem leszedhető, akkor pedig mindig fent kell lennie (de ez sem fog érdekelni senkit műszakin kívül)
5/5 Majatom válasza:
Csak műszakin nézik, mert le kell fényképezni. Nekem levehető van, és műszakin egy fénykép erejéig mindig fel kell szerelni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!