Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Nettó 800.000 forintos fizetés...

Nettó 800.000 forintos fizetés esetén hány millió forintig célszerű autót vásárolni?

Figyelt kérdés
Havi 500.000-ret átlagban félre szoktam tenni.

2023. febr. 15. 21:20
1 2
 11/20 anonim ***** válasza:
100%
9es! Igyekszünk 😉
2023. febr. 16. 10:19
 12/20 anonim ***** válasza:
100%

Nem értem egyesek miért nem tudnak szöveget értelmezni. Nem azt írtam, hogy 20 millióért KÖTELEZŐ autót venni és annál olcsóbban tilos. Hanem ez az, ami legfeljebb beleférhet ilyen fizetés mellett, ha valakinek az autó nem csak egy közlekedési kotla és nem olyan használati tárgy, mint a mosógép. Aki mondjuk 300.000-ért akar venni, nyilván semmi nem tiltja, nincs jövedelemhez kötve.

Ahol pedig Euróban adják a fizetést, azzal semmi értelme a magyar árakat, költségeket, fizetéseket összehasonlítani.

2023. febr. 16. 10:44
 13/20 A kérdező kommentje:
20-25 millió nagyon sok, jól keresek, de azért ennyire nem.
2023. febr. 16. 10:49
 14/20 anonim ***** válasza:
100%

"De soha az életben nem akartam annyiért autót venni."

Egy normális golf készlet simán milliós tétel. Én meg soha az életemben nem akartam még a feléért, de még a tizedéért sem ilyet venni. Mert nem golfozom, haszontalan lom lenne csak számomra egy vagyonért. Akkor most én is kezdjek el leoltani másokat, hogy mekkora hülyék, hogy ekkora pénzeket hajigálnak ki az ablakon?!

Kinek ki a fontos?

Gondolom a megkeresett félretett Euróidat sem céltalanul elégeted otthon a kandallóban, hanem elköltöd másra. Lehet hogy olyanra, amire én soha egy fillért nem költenék.

Ez van, nem vagyunk egyformák.

2023. febr. 16. 10:51
 15/20 anonim ***** válasza:
44%

Ha milliárdos lennék, akkor is beérném valami középszerü autóval.

Egyik sem a fent felsoroltak lenne. Vennék valami napi használatú pl 10 en éves astrát, meg egy régebbi w116 ot pl kirándulásra.

2023. febr. 16. 11:19
 16/20 anonim ***** válasza:
Nekem ehhez hasonló a bevételem és a félretehető összeg is egy hónapban, én egy gazdagon extrázott Golf VI GTD-t vettem amiben 96 ezer kilométer van, első tulajtól vettem 4 évvel ezelőtt. Akkor ennek a fele volt benne teljesen reálisan. Nem új autó, tudnék venni újabbat, de nekem megérte mert egy jó autó jó állapotban, és nem kellett nagyon mélyen zsebbe nyúlni érte sem megvételkor, sem azóta. Külföldre is jártunk vele már többször, egy fenékkel 1000+ km is volt vele több alkalommal, mindig az volt a konklúzió hogy nem kell ennél jobb autó.
2023. febr. 16. 11:20
 17/20 anonim ***** válasza:

Ez már szerintem egy más kérdés.

Nekem egy 18 éves Astrám van, pont tegnapelőtt műszakizott. Eszem ágában nincs megválni tőle és nem azért mert ne lenne megtakarításom, vagy mert minimálbért keresnék. Hanem mert ismerem, megbízható, amire használom, arra nekem teljesen megfelel.

De az megint más, ha valaki autót akar venni, nem fogom azt tanácsolni, hogy csakis 18 éves Astrát vegyen, mert annál jobb nincs és nem is kell.

Amúgy ma egy alsóközépkategóriás autó 3 hengeres alapmotorral indul 10 környékéről. Az ember kér bele egy kicsit jobb motort, pár extrát és simán 18-20 körül vagyunk. Tehet ennyiért közel nem high-tech luxusautók vannak manapság.

2023. febr. 16. 11:51
 18/20 anonim ***** válasza:
Dacia motoros Mercedest vegyél, az jó lesz neked.
2023. febr. 16. 14:38
 19/20 anonim ***** válasza:
53%

Nettó 650-es fizuval se fordult meg soha a fejemben, hogy új autót vegyek.

Vettem egy 5 éves Skoda Fabiát. Minimálisat kell csak költeni rá.

2023. febr. 18. 08:20
 20/20 anonim ***** válasza:
olyan 50 millióig néznék bentlitt meg dácönt.
2023. márc. 9. 23:50
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!