Lehetséges lenne távirányítású személyautót készíteni?
Igazából már a 60-as években is tudtak volna ilyet csinálni.
Gyakorlatilag ugyanaz, mint egy normál Rc autó, csak nagy méretben.
Közúti közlekedésben nyilván soha nem lesz ilyen.
A technika már megvan hozzá, bár a stabil adatátvitel nem tudom, mennyire jönne össze. Az 5G mobilhálózat egyik előnyeként éppen azt hozták fel, hogy sűrűn beépített területeken, sok kliens esetén is tud rövid válaszidőt produkálni, de nem láttam még teszteredményeket róla és mint tudjuk, nem is mindenütt érhető el ez a hálózat.
Viszont a jogi háttere még nincs meg ennek a megoldásnak, úgyhogy ha megvalósítható, akkor is várni kell, mire ténylegesen működni fog.
Főnök most rendelt egy hyundait, az tud ilyet. Arra jó, hogy szűk helyre is be tudj állni vele, kiszállsz, előveszed a telefonod és beállsz vele.
Nem tudom hosszabb távon mennyire lehet játszani vele, de én biztos hogy nem szeretném az autómba, elég csak a halálos iramban sokadik részére gondolni
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!