A QWP milyen minőségű akkumulátorokat gyárt?
Pár hete az egyik facebook csoportban nagyon dicsérte. Én viszont még életemben nem hallottam addig erről a márkáról. Rövid googlezás után annyit találtam róla hogy a Jonhson Controls (Bosch, Varta gyártója) másodmárkája.
Árban ahogy nézem olyan borzasztóan sokkal nem olcsóbb. Így én személy szerint nem biztos hogy akarnék kísérletezni, tesztelni. De ez csak a magánvéleményem.
3/
és milyen minőségű?
Idáig lényegében jó véleménnyel vagyunk róluk. A legöregebbek 2-évesek elmúltak már.
Egyedül egy 155-ös szívatott bennünket, de az lehet tartósabban állt és nagyon lemerült, így egy kicsit combosabb töltővel sikerült feltölteni. Majd kiderül ha a közeljövőben újra többet megy a gép amiben van, hogy mi lesz. (Ha netalán mégsem vált be akkor garis csere.)
2-év garancia van rájuk elvileg.
Én nem kisérleteznék ismeretlen tipusokkal !!
Amit én tudok javasolni az a "Lesti aAkku" !!
8-dik éve dolgozik hibátlanul a Mégane 3 1.5 dci-ben.
1974-ben, Lesti Laci bácsi fejlesztette, és gyártotta, majd eladta a Jász Plasztiknak a jogokat, és azóta is hibátlan !!
6/
Igen csak ez nem start stopos agm
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!