Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Lehet 6 számjegyű egyedi...

Lehet 6 számjegyű egyedi rendszámom? STRICI-5 vagy valami hasonlót akarok

Figyelt kérdés
2023. febr. 12. 13:04
1 2
 11/15 anonim ***** válasza:
100%
PISTA-2-t már láttam. Egyedi rendszám, jó drága, de ezek szerint megoldható. Viszont vannak tiltott szavak, amiket nem választhatsz. Az általad írt nem tudom, hogy köztük van-e.
2023. febr. 12. 15:28
 12/15 anonim ***** válasza:
55%

"Nem fogják engedélyezni, mert "közerkölcsbe ütköző", ilyesmi lesz az indoklása. Ettől jóval finomabbakat is elutasítottak már."

Akkor az nem ütközik közerkölcsbe, amikor egy rapper arról rapper, hogy ő mekkora strici gengszter? Az mivel jobb, mint egy szaros rendszám? A kérdező nyilván nem strici.

2023. febr. 14. 00:12
 13/15 anonim ***** válasza:
#12 csak abban lenne igazad, hogy a rapper sokkal többet mondja ki a szót annál is, mint ahányan el fogják olvasni a rendszámot, de ebben is csak lenne igazad, a rappelésre nincs ilyen törvény, a rendszámra van és kész, emitt van a pont
2023. febr. 17. 19:11
 14/15 anonim ***** válasza:
Szerintem magyar rendszámként felejtsd el. Esetleg külföldi rendszámmal lehetne így poénkodni ha az adott szó ott nem jelent semmit, csak ahhoz ott is kéne élned és ott kéne forgalomba helyeztetni az autót.
2023. febr. 19. 19:25
 15/15 A kérdező kommentje:
Valami ötlet? Azóta sem tudtam kitalálni egyet sem. :D A lényeg hogy első két betű két magánhangzóval, vagy két mássalhangzóval kezdődjön, úgy csak 110.000 körül van
2023. febr. 19. 19:58
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!