Miért nem olyan elektromos autókat terveznek kezdésnek, amiket a kisember is meg tud vásárolni?
Figyelt kérdés
Lassan minden autógyár előáll a maga elektromos autójával, csak éppen a legtöbb igencsak sok milliós tétel. Dacián és a Renault Zoé-n kívül most nem jut eszembe olyan márka, amelynek elektromos autója elérhető lenne a kisember számára is, miközben azt tervezik, hogy 2035-től nem lehet forgalomba állítani újként nem benzines autót.2023. febr. 11. 18:25
11/20 anonim válasza:
Így vann pontosan, ettől van hang, szag, na meg ugyi menetteljesítmény ;)
12/20 Szolovjov válasza:
Azért mert a hatalom célja a magántulajdon felszámolása. Ahogyan mondta az arrogáns zsidó Klaus Schwab: nem lesz semmid, mégis boldog leszel. A lakásokat már most sem tudjuk megfizetni, innentől már az új autókat sem. A közösségi autózást vízionálják mint jövőképet.
13/20 anonim válasza:
9-es
Te meg miről beszélsz? Volt már egyáltalán elektromos autód? Tapasztaltad, vagy miből következtettél erre?
Ha valaki az előírt töltőn használja és nem villámozza orrba-szájba tök feleslegesen, akkor elég sokáig bírja az akku. Az én Zoém 2013-as és 92%-os. Gondolom azért ez megy fejben.
14/20 gago77 válasza:
13, ne azt írd le hogy mikori az autód, hanem hogy hány km van benne... Aki használja is az autót, annak jobban kopik!
15/20 anonim válasza:
Több mint 137000
De neked milyen elektromos autód is van/volt?
16/20 gago77 válasza:
14-es vagyok. Nem kell hogy legyen elektromos autóm ahhoz hogy véleményem legyen. Soha nem fog annyit futni mint egy átlagos benzines autó rendesen karban tartva. Ez nem jelenti azt hogy mind xar, de rengeteg a panasz rájuk. A 92% simán lehet egy fals adat egyébként, szervízben mérték, vagy csak a kijelzőről látod ezt? Az én autóm egyébként 450000+ km után köszöni jól van. Egy 1999-es Volvo. Még 20 év múlva is autó lesz amikor a legtöbb Zoé már csak fényképen létezik :D
17/20 anonim válasza:
🤣🤣🤣
Már értem az egy pipát 🤣🤣🤣
18/20 gago77 válasza:
17, Akkor most örülsz, hogy te jó tanuló vagy mi? Sok kis züld pipával... :)
Beragadt valami még oviból? Aztán ne maradj ám ki sokáig, mert anya otthon'pipa' lesz és jön a szobafogság! :)
19/20 anonim válasza:
Aztapicsa! Most oszta'n odaszo'ta' :D Nem baj, kellenek az ilyen 'isten egyszerű gyermekei' is. De minek?! 😌
20/20 gago77 válasza:
19, A pipagyűjtést otthon csináld, itt senki nem fog leszopni érte ! ;)
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!