Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Mi történik ha lejár a műszakim?

Mi történik ha lejár a műszakim?

Figyelt kérdés

1 hónap múlva lejár a műszakija az autómnak viszont nem tudom megcsináltatni addig mert többszáz ezer ft-ról van szó.

Nyilván leraknám és nem használnám 1 hónapig amíg megnem tudom csinaltatni.Nem fogok kapni valami büntetést mert nem lett időbe leműszakiztatva az autó?

2023. febr. 11. 16:13
 1/8 anonim ***** válasza:
100%
Csak ha igazoltatnak.
2023. febr. 11. 16:17
 2/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem használod akkor nem. Csak ugye akkor utána meg majd trélerrel kell vinni műszakira, mert hivatalosan majd nem tudod használni.
2023. febr. 11. 16:19
 3/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem hazsnálod közúton akkor nem. Persze ha esetleg több ónapra tervezed lerakni az autót érdemes ideiglenesen kivonatni a forgalomból hogy ne kelljen fizetni ezt azt, adót, biztosítást és annyival is előrébb leszel anyagilag. Aztán úgy si csak trélerrel mehet szervízbe meg a vizsgaállomásra így addigra visszarakatod forgalomba, biztosítást is intézed rá és akkor már mehet vizsgára és ha sikeres lett akkor már gurulhatsz vele oda ahova akarsz.
2023. febr. 11. 16:19
 4/8 anonim ***** válasza:
100%

Lehet érdemes volna megfontolni inkább,hogy eladd. Ha kapós,akkor a nepperek így is elviszik.

Igaz nem mai szitu, de cirka 10 éve hasonló helyzetben voltam, igaz én meg tudtam csináltatni a kocsimat, csak igazából semmit nem nyertem vele,mivel akkor 80-ért elvitték volna, de én inkább megcsináltattak a karoszériamunkát és kapott új müszakit, mindezt 160 ezerért, aztán 1 év múlva 240-ért adtam el.

2023. febr. 11. 16:33
 5/8 anonim ***** válasza:

Semmi, csak nem közlekedhetsz vele.

Utána pedig útvonalengedély kell ahhoz, hogy el tudd vinni műszakira.

2023. febr. 11. 16:49
 6/8 anonim ***** válasza:
100%
HIVATALOSAN nem közlekedhetsz.
2023. febr. 11. 16:50
 7/8 anonim ***** válasza:
100%
Útvonalengedélyt kell kérned majd a műszaki állomásig, amikor vizsgáztatni akarod, addig meg nem használhatod. Ha el akarod adni, akkor azt most kéne.
2023. febr. 11. 17:09
 8/8 anonim ***** válasza:
100%
Ha nem használod közúton, senki nem fog megbüntetni. Viszont a vizsgaállomásra is csak trélerrel, vagy útvonalengedéllyel viheted majd.
2023. febr. 11. 21:19

További kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!