1 hónap múlva lejár a műszakija az autómnak viszont nem tudom megcsináltatni addig mert többszáz ezer ft-ról van szó.
Nyilván leraknám és nem használnám 1 hónapig amíg megnem tudom csinaltatni.Nem fogok kapni valami büntetést mert nem lett időbe leműszakiztatva az autó?
Ha nem használod akkor nem. Csak ugye akkor utána meg majd trélerrel kell vinni műszakira, mert hivatalosan majd nem tudod használni.
2023. febr. 11. 16:19
3/8 anonim válasza:
Ha nem hazsnálod közúton akkor nem. Persze ha esetleg több ónapra tervezed lerakni az autót érdemes ideiglenesen kivonatni a forgalomból hogy ne kelljen fizetni ezt azt, adót, biztosítást és annyival is előrébb leszel anyagilag. Aztán úgy si csak trélerrel mehet szervízbe meg a vizsgaállomásra így addigra visszarakatod forgalomba, biztosítást is intézed rá és akkor már mehet vizsgára és ha sikeres lett akkor már gurulhatsz vele oda ahova akarsz.
2023. febr. 11. 16:19
4/8 anonim válasza:
Lehet érdemes volna megfontolni inkább,hogy eladd. Ha kapós,akkor a nepperek így is elviszik.
Igaz nem mai szitu, de cirka 10 éve hasonló helyzetben voltam, igaz én meg tudtam csináltatni a kocsimat, csak igazából semmit nem nyertem vele,mivel akkor 80-ért elvitték volna, de én inkább megcsináltattak a karoszériamunkát és kapott új müszakit, mindezt 160 ezerért, aztán 1 év múlva 240-ért adtam el.
2023. febr. 11. 16:33
5/8 anonim válasza:
Semmi, csak nem közlekedhetsz vele.
Utána pedig útvonalengedély kell ahhoz, hogy el tudd vinni műszakira.
2023. febr. 11. 16:49
6/8 anonim válasza:
HIVATALOSAN nem közlekedhetsz.
2023. febr. 11. 16:50
7/8 anonim válasza:
Útvonalengedélyt kell kérned majd a műszaki állomásig, amikor vizsgáztatni akarod, addig meg nem használhatod. Ha el akarod adni, akkor azt most kéne.
2023. febr. 11. 17:09
8/8 anonim válasza:
Ha nem használod közúton, senki nem fog megbüntetni. Viszont a vizsgaállomásra is csak trélerrel, vagy útvonalengedéllyel viheted majd.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!