Mik a külömbségek a honda civic 8th gen tipusai között?
Figyelt kérdés
Ufo honda vásárlás előtt állok. 2,5m a maximum amit szeretnék rá szánni. Előtte szeretnék kicsit tájékozódni, mit tesz a sport, executive, elegance stb kivitel belőle? Type S t nézegettem, nagyon tetszik, és kizárolag 1.8 as benzines a célpontom. Tapasztalatokra lennék kiváncsi elsősorban. 193cm, 120kg 22/f. Talán kicsi lenne nekem, nem volt még alkalmam kipróbálni. Egyedül vagy barátnőmmel használnánk csak.
A felszereltségi szinteket jelenti, nekem Executive van, gyakorlatilag a BT kihangosítón, GPS-en kívül full extrás (panoráma tető, esőérzékelő, autómata tompított, 6 lufi, a jobb minőségű hifi amit beleszereltek stb). A Type-S annyit tesz, hogy megkapta a Type-R optikáját.
Én mondjuk csak 175 vagyok, de bőven van fejtér, és a 185 centis haverom se panaszkodott, hogy nem fér el. Bele kell ülni, a puding próbája az evés ugye. De megbánni nem fogod, ha az UFO mellett döntesz
2023. febr. 10. 05:59
2/6 anonim válasza:
Jelentkezz Fb-n a Honda Civic 8gen csoportba,ott minden le van írva részletesen.
Type S a 3 ajtós kivitel,talán pár kozmetikai változtatással.Lehet elől nem lesz a legjobb neked mert az ülés alatt van az üzemanyagtartály de ki kell próbálni persze.Amúgy méretéhez képest sok hely van benne.
2023. febr. 10. 06:02
3/6 anonim válasza:
Szvsz a 8 gen a legcsúnyább. Nem megbántva azt, akinek az tetszik. 6gen még autónak nézett ki, a 7gen még elmegy, a 8gen volt a legalja küllemre. Annak ellenére hogy ufo kinézetű, egyben a legátlagosabb. A 9gentől ismét jól néznek ki, bár kicsit túlspoilerezett.
2023. febr. 10. 07:55
4/6 anonim válasza:
Vagy még a 9gen is ufo volt? akkor az sem tetszik.
2023. febr. 10. 07:57
5/6 anonim válasza:
Kinézeten értelmetlen vitatkozni,az tény hogy egyedi,megosztó forma de hidd el nagyon sok ember szerelmes abba a formába míg mások pl Te ki nem állhatják.De átlagosnak semmiképpen nem átlagos kinézetű.Egy kommersz dizájnba pl G Astrába nem nagyon fog senki beleszeretni de nem is lesz hányingere jelentős mennyiségű embernek.
2023. febr. 10. 09:00
6/6 anonim válasza:
Igen, ezzel egyetértek. Ízlésekkel vitatkozni értelmetlen. Mindenkinek más tetszik.
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik. Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!