Jogsimogsi kérdése:
Ma nap 0.6 légalkoholszintel bevonták a jogosítványom.első ittas vezetésem volt soha többé nem lesz.mire számíthatok? Mármint bűntetés?
Figyelt kérdés
2023. febr. 9. 22:30
11/21 anonim válasza:
Én arra számítok, hogy fogsz még ittasan vezetni, jogsi nélkül is.
12/21 A kérdező kommentje:
Köszönöm a sok pozitív kommentet! Sokat nem is vártam magyar felfogás! Nagyon megbántam, 2 sört illetve 3 feles jagert ittam! Ezután eltelt kb 1,5 óra ettem 2 szelet pizzát! És ez után kb egy órával ültem autoba. Nem éreztem magam egyáltalán még kiscsit sem ittasnak! Nagyon sajnálom a dolgot rettentően bánt! A rendőr is azt mondta, hogy lehet hogy nem éreztem az alkoholt mert jól bírom de sajnos még a szervezetembe volt és kimutatható volt! Csak olyan véleményére szerettem volna kíváncsi lenni, aki esteleg már átesett ilyenen és milyen büntetést kapott!
2023. febr. 10. 11:03
13/21 D. Brasco válasza:
Jajj...ezt az álszent ócska dumát a magyar felfogásról......pont olyan dobálózik ezzel aki tudja hogy ivott,ráadásul nem is keveset,de utána 2.5órával már a kocsiban ül és vezet,"mert én nem érzem magam ittasnak"......ritka szánalmas egy kretén vagy,őszintén meg is érdemled a sorsodat.
15/21 anonim válasza:
Költözz ki külföldre, mindenhol lehet inni pár sört vezetés előtt. Meg is bénulna az ország ha nem lehetne hazavezetni a kocsmából (Angliában élek). 8 ezrelékkel még simán haza lehet vezetni a buliból, addig nem is romlanak a reflexek. Egyszer elkaptak 1.1 ezrelékkel, de továbbengedtek mert mondtam hogy sietek dolgozni.
16/21 A kérdező kommentje:
Nem szeretnék kiköltözni..egy normális emberi választ szeretnék aki már volt ilyen helyzetben...de itt persze csak trollok vannak akik még soha életükben nem hibáztak...
2023. febr. 10. 17:17
19/21 anonim válasza:
Ez a valasz azoknal szol,akik azt hiszik,hogy az ember egyszer hibazik,akkor nem fog tanulni belole..en 1x vezetem itasan(kaptam buntit.jogsi elvonas..stb)es azota 1x sem vezetem itasan.ennek mar tobb mint 10eve van..lenyeg,hogy vannak akik tanulnak a hibajukbol.nem kell teljesen elitelni.engem is szinte mindeni elitelt..
Kerdezonek meg,hogy tanulj belole.nem aze mer bunti stb,ha nem azert mer teged is haza varnak,ahogy mast is
20/21 elena95 válasza:
Szia! Na mi lett belőle? Mit kaptál? Ezt most nézem mert elég friss a sztory, privátban tudsz írni nekem ? 😁 Van egy pár kérdésem , de nem bántàsból szeretnék írni nyugi !
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!