Megéri egy kx 250 1998?
Figyelt kérdés
Megéri megvenni egy Kawasaki kx 250 2t-t 1998 bol jó állapotban van cserélve van dugattyú,fékek,pakolások stb...
Nagyon nincs sok pénzem és akarnák valami ismert márkát venni...(használhatót).
Láttam egy kx 250 et 98 bol 460000 Ft,megéri e megvenni kezdő/halado vagyok.
Szeretnék vele motokrosszozni,miért is venném másért ugratni megtanulni jól főleg. Valaszaitokat előre is köszönöm szép estét!
2023. febr. 9. 19:40
1/7 anonim válasza:
Ha jó állapotban van megéri max 350ért. Én többet nem adnék egy 25 éves vasért. Üzemórás szóval mindig kell rá költened majd.
2/7 anonim válasza:
Tuti nem venném meg! Nekem a facebook folyamatosan dobja a Motofull motorkerékpár szerviz videóit, aki kimondottak ilyen típusú motorokat szerel, és csak úgy repkednek a 100 ezrek egy javításkor, és volt olyan videója, amiben ennél fiatalabb motorhoz is alig tudott már alkatrészt szerezni.
3/7 anonim válasza:
Vegyél 4 üteműt azokkal nincs ennyi gond.
4/7 anonim válasza:
Annyi pénzért 1000% hogy egy lepukkant szar. Ezek normál állapotban 6-7százért mennek.
Szerintem vegyél inkább 125öt ennyi pénzből.
4t-t meg ne vegyél. Azok jók ha jók, csak az itthoni kókányolások miatt a vérelárat még egyszer ráköltöd mire jó lesz.
5/7 anonim válasza:
50es enduro nem jó? 300k már vannak normálisak. Tanulni jó az elején.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!