Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Tudor teherautó/mikrobusz ami...

Tudor teherautó/mikrobusz ami román gyártmány volt, nincs a hazánkban? Nem ment/épít valaki ilyet ebben az országban?

Figyelt kérdés
Vagy nagyon gyatra minőség volt? Nem szerették az emberek? Egyszer kirándultam egy ilyennel Erdélyben.
2023. febr. 9. 15:30
 1/5 anonim ***** válasza:

Volt, összevágtam és levittem a MÉH-be. Évekig csak ide-oda húzkodtuk, mindig útban volt. Feltettem eladásra, majd vasárban akarták megvenni. A sokadik megkeresésre is csak az ócska szöveget tolták, így megoldottam.

Pár hétre rá, egy veterános hívott fel, mert megtalálta egy régebbi hirdetésemet. Mikor meghallotta, hogy kiskanál lett belőle rámb.szta a telefont mert olyan ideges lett.

2023. febr. 9. 16:49
 2/5 anonim ***** válasza:

Biztos hogy nincs már azokból.

Sőt ami román gyártmány volt semmi nem maradt belőlük.

Nincs már ARO se, meg Karpatia se.

Ezek annyira gyatra minőségek voltak hogy még 50000 km-t se tudtak menni.

2023. febr. 9. 16:55
 3/5 anonim ***** válasza:
32%
A Robúr ès az Avia az román úgytudom... Meg talán az man licensz koppintás a Maz
2023. febr. 9. 19:34
 4/5 anonim ***** válasza:

3. Egyikse román.

Robur, NDK.

Avia csehszlovák.

2023. febr. 9. 21:11
 5/5 anonim ***** válasza:
100%

#3: kb. 5 mp lett volna kigooglizni, mielőtt leírod ezt a marhaságot...

A MAZ sem román, hanem szovjet (belarusz).

2023. febr. 9. 23:48

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!