Tudor teherautó/mikrobusz ami román gyártmány volt, nincs a hazánkban? Nem ment/épít valaki ilyet ebben az országban?
Figyelt kérdés
Vagy nagyon gyatra minőség volt? Nem szerették az emberek? Egyszer kirándultam egy ilyennel Erdélyben.2023. febr. 9. 15:30
1/5 anonim válasza:
Volt, összevágtam és levittem a MÉH-be. Évekig csak ide-oda húzkodtuk, mindig útban volt. Feltettem eladásra, majd vasárban akarták megvenni. A sokadik megkeresésre is csak az ócska szöveget tolták, így megoldottam.
Pár hétre rá, egy veterános hívott fel, mert megtalálta egy régebbi hirdetésemet. Mikor meghallotta, hogy kiskanál lett belőle rámb.szta a telefont mert olyan ideges lett.
2/5 anonim válasza:
Biztos hogy nincs már azokból.
Sőt ami román gyártmány volt semmi nem maradt belőlük.
Nincs már ARO se, meg Karpatia se.
Ezek annyira gyatra minőségek voltak hogy még 50000 km-t se tudtak menni.
3/5 anonim válasza:
A Robúr ès az Avia az román úgytudom... Meg talán az man licensz koppintás a Maz
4/5 anonim válasza:
3. Egyikse román.
Robur, NDK.
Avia csehszlovák.
5/5 anonim válasza:
#3: kb. 5 mp lett volna kigooglizni, mielőtt leírod ezt a marhaságot...
A MAZ sem román, hanem szovjet (belarusz).
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!