Most fogom majd elkezdeni a vezetést, a kresz vizsga már megvan. Viszont sosem vezettem még autót, és nem szeretnék teljesen a nulláról indulni. Lenne a olyan valaki, aki az alapokat megtanítaná, 2-3 óráról lenne szó?
Megfogják tanitani, azért fizetsz.
De ha a kresz megvan már , akkor tudhatnád hogy tilos átadni a gépkocsit olyannak akinek nincs rá jogosítványa.
Mind kettőtöket nagyon megbüntetnek.
Amit kérsz - amellett, hogy illegális - nagy marhaság.
Optimális esetben, aki elkezdi a vezetést, sosem vezetett korábban. Mert ugye nem is szabad.
És ami még fontosabb: aki előtte "vezetgetett" az tele szokott lenni rossz szokásokkal, beidegződésekkel, "én ezt már tudom, nekem ne mondjon az oktató semmit"-hozzáállással.
Az oktatót kifejezetten azt szeretik, aki nem vezetett még.
Legálisan max kerítésen belül (kertben, telephelyen, stb.) szabad jogosítvány nélkül "gyakorolni", akképp amire te gondolsz...
Jó oktatót válassz, megtanít majd. Én is 0 tudással kezdtem, nem gyakoroltam "okosba". Mégis csak 5 pótórát kellett vennem.
Kérdező, de értsd meg, jogosítvány nélkül vezetni szabályellenes, engedni a vezetést olyan személynek, akiről tudjuk, hogy nincs jogsija, szintén szabályellenes. Épp elég baj az, hogy sokan felelőtlenek és okosba próbálkoznak már előtte, és nem ez kellene, hogy legyen a normális, hanem az lenne az, hogy mindenki úgy kezdi el a gyakorlati órákat, hogy nem vezetett még egyáltalán autót, és az oktató mutat meg mindent, hogyan kell.
#5-ös voltam, és nem lecseszésnek/beszólásnak szántam, csak szimpla ténynek.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!