Egy ilyen világosabb kék metál szín mennyire macerás az ezüst metál színhez képest?
2023. febr. 3. 18:37
12/15 A kérdező kommentje:
ha jól látom ez is olyasmi [link]
Élőben biztos szép lehet,kíváncsi vagyok én is az opel corsa kékjére élőben remélem eljutok a jövő héten odáig.
2023. febr. 4. 00:07
13/15 anonim válasza:
Nekem hasonló Astrám van, az se tetszik... Ez meg mégúgy se. De hát nem is számít, mert nem nekem kell vele járni.
Az ezüstön sötét foltot hagy a sár, ezen meg világos foltot. Kb. azonos módon feltűnő mindkettőn, ha piszkosak, vagyis viszonylag nem nagyon. Az ezüst inkább 15-20 évvel ezelőtt volt menő szín.
14/15 anonim válasza:
A kék nem népszerű és nem is igazán szép, esztétikus szín. E korzat meg végképp ne vegyél. Germán hulladék
15/15 A kérdező kommentje:
14/
Na legalább nem sok ember fog ilyen színű autóval szaladgálni :) Viszont én nem azt informáltam le,hogy germán hulladék de tudom vannak előítéletes emberek pl a francia szar meg stb... És csak a német prémium ami szintén germán és egy hulladék 😃
2023. febr. 4. 12:05
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!