Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Miért korlátozzák néhányan...

Miért korlátozzák néhányan autóval a gyalogosok közlekedését?

Figyelt kérdés
Forgalmas helyeken sajnos ez nagyon balesetveszély is lehet. Például aki így áll meg egy lépcső előtt, az nem tudom, hogy mennyire tiszteli a közösség érdekeit: [link]
2023. febr. 1. 17:19
1 2 3 4 5 6
 51/58 anonim ***** válasza:
100%

50 es

ezegyak nevű felhasználó nem fért el ezért is hisztériázik itt a kérdésével és fenyegetőzik privátban.:)

2023. febr. 5. 16:19
 52/58 A kérdező kommentje:
#48 : Ismétlem, próbálj meg személyeskedés nélkül válaszolni. Ha ez nem megy, akkor nem kell meglepődni a következményeken!
2023. febr. 5. 22:17
 53/58 anonim ***** válasza:
88%
Vicces látni, mely válaszokra reagál a kérdező, és melyeket hagyja figyelmen kívül. :D
2023. febr. 5. 22:57
 54/58 A kérdező kommentje:
#53 : Engem megfenyegett egy anonim arrogáns okoskodó. Én ennyit tudok. Van aki megijed a fenyegetéstől és van aki máshogy reagál rá. Ennyi az egész.
2023. febr. 6. 13:48
 55/58 anonim ***** válasza:
100%

Jaj egyem a kis arany szíved ahogy olvastuk te meg privátban mocskolódtál.

Legalább nyíltban mondták meg hogy felrúgnának mert ilyen önkéntes rendőrt játszol, csesztetsz egy olyan autóst aki azért állt a tilosban mert dolgozott.

Annyi gerinc nem volt benned hogy odamenj ès elmond a sofőrnek, hogy ejnye bejnye rossz helyen állsz helyette itt rinyálsz mint egy kétéves a bölcsiben.

És még csodálkozol, hogy nem neked adnak igazat aztán meg k.rva bátran fenyegetőzöl privátban azoknak akik elmondják, hogy egy p.cs vagy.

Az a baj, hogy nem érted még most sem, hogy nem azok a barmok akik elmondták, hogy amit csináltàl az szánalmas.

2023. febr. 6. 15:23
 56/58 A kérdező kommentje:
#55 : Ember, miért kellene nekem szabályt ismertetnem másoknak? Nekem először szerinted szól a parkolóőr vagy csak otthagy egy csekket? Ezt tudni kell kész pont. Te megfenyegettél másokat is. Tőlem pedig a véleményemet kaptad meg. Nem fenyegetést, hanem a személyiséged elemzését. Tényeket kaptál!
2023. febr. 6. 16:11
 57/58 anonim ***** válasza:
84%

Figyelj már te paranoiás vagy?:)

Én ugyan nem fenyegettelek meg egy szóval sem, én csak végigolvastam a kommenteket ahol világosan kiderült, hogy nincs igazad akikkel meg vitáztál azoknak meg igazuk van.:)

Kiket fenyegettem én meg meséld már el?:)

Itt meg azt olvastam, hogy valaki felrúgná az ilyen jelentgető embereket amilyen te vagy és ahogy olvastam te privát üzenetben szemétkedtél azokkal akik nem tetsző hozzászólást írtak.

Na ez a szánalmas, de amúgy én is felrúgnám az ilyen fontoskodó kis senkiket akik mások dolgával foglalkoznak és hatóságot játszanak.

Akkor lennél komolyan vehető ember, ha odamentél volna a teherautó sofőrjéhez és elmondtad volna a véleményedet neki, de te nem mertél mert gyáva vagy és itt próbáld magyarázni a bizonyítványod, de emberileg egy nulla vagy ezt bizonyítod itt is a sértett válaszaiddal.

Ha esetleg az az ötleted támadna hogy nekem is privátban üzengetnél ne fáradj mivel kiírták, hogy ki vagy olvasás nélkül törölni fogom.

Amúgy meg a parkolóőr nem szólhat egy szót sem, max a rendőrség vagy a közteresek de azok az esetek többségében nem foglalkoznak az ilyen esetekkel, mert tudják, hogy dolgozik aki ott áll meg és tudják, hogy nem jókedvében visz le egy autónyi árut az aluljáróba, hidd el nem kellemes dolog, és biztos lehetsz benne, hogy nem azért áll ott, hogy bárkit bosszantson.

2023. febr. 6. 16:40
 58/58 A kérdező kommentje:
#57 : Azt nem tudom, hogy mi kellemes és mi nem, de olyan munkát ne vállaljon el, amit nem tud elvégezni. Okoskodás nélkül sokkal rövidebben...
2023. febr. 7. 08:20
1 2 3 4 5 6

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2025, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!