Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Ezt a habos klímatisztítót...

Ezt a habos klímatisztítót hogyan kell használni?

Figyelt kérdés

Például a Mannolnak van olyan klímatisztítója, hogy kiveszik a pollenszűrőt, befecskendezik ezt a habot majd úgy járatják a klímát.

Ennek a tisztításnak pontosan mi a menete? És ezt így kell csinálni hogy a pollenszűrőnél befecskendezni hogy akár a szellőzőkön jöjjön ki a hab?

2023. jan. 29. 19:17
 1/5 anonim ***** válasza:
Rá van írva hogy hogy kell. Még a weboldalán is valószínűleg ott van. Én ilyen klíma bombát vagy mit szoktam használni. Be kell rakni az ülés mögé, benyomni és járatni a klímát maxon. Fertőtlenítésre jó autó vétel után, aztán mindig járatgatom télen is, így nem poshad be a klíma és működni is fog.
2023. jan. 29. 19:26
 2/5 A kérdező kommentje:
#1 Már az elején félre értettél valamit. Nem a klíma bombáról van szó, hanem a habos tisztítóról. A palackból egy csövön keresztül habot lehet fecskendezni a szellőzőrendszerbe.
2023. jan. 29. 19:35
 3/5 anonim ***** válasza:

#2 Nem értettem félre, leírtam pluszba, hogy én mit és hogyan szoktam használni. Ha nem találnád itt a használati útmutatója a kérdésedben említett sprének.

[link]

2023. jan. 29. 19:44
 4/5 anonim ***** válasza:

Benyomod a habot es a klima beszivja lenyegeben a ventillatorral a hocserelore.

Hasznaltam mobil klimanal meg paratlanitonal habot. Kocsinal soha nem tennem. Veszelyes, hogy befolyik valami elektronikaba.

Ha megis erre vetemednel akkor a hasznalati alapjan vard ki az idot amit ir a szaradasra. Inkabb tobbet.

2023. jan. 29. 20:14
 5/5 anonim ***** válasza:

Én a habot csak az elpárologtatóra fújom. (Nem minden autótípusnál megoldható.) És hagyom lecsorogni szépen a kondenzvíz elvezetőn.

Az én autómnál a fejegységet is a szellőző-klíma rendszer fújja, hűti aktív módon hátulról. Nem hiányzik, hogy a hab befolyjon a kijelzőhöz, rádióhoz, mert a cseréje nem két fillér.

Én úgy szoktam hogy kiveszem a régi pollenszűrőt. A helyét mechanikusan kitakarítom, amennyire tudom a nagyobb fizikai szennyeződésektől, ha vannak. Utána hab az elpárologtatóra. Ha lefolyt, jön a bomba az utastérbe. Ebből márkásat veszek, ami nem a legolcsóbb, de nem csak illatot, hanem aktív fertőtlenítőszert is tartalmaz. Azután szellőztetés, új pollenszűrő és kész!

Ezt minden évben megcsinálom. Soha nem éreztem még büdösnek a klímát és a szélvédőm sem párásodik soha.

2023. jan. 29. 22:14

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!