Járhat az autó egész este?
Egy Renault Traveller 2.0 dízelmotorral felszerelt autóról lenne szó. A klíma miatt szeretném hogy egész éjszaka járjon mert szeretnék benne aludni és nyáron ugye igencsak meleg van bent.
Lehet e baja az autónak vagy járhat nyugodtan?
érdekes megoldás..hogy melegben mit bír a dízelmotor, azt nem tudom, de fel kellene nyitni a motorház tetőt, mert 5-6 óra akármilyen jó hűtéssel is megviselné.
Én télen csináltam ugyanezt, csak nagy hóban elakadva járattam a motort egész éjjel, hogy fűteni tudjak...reggel olyan füstöt okádott, amikor a gázra léptem, de nem volt más probléma.
Kérdésedre nem tudom a jó választ.
A túlmelegedni nem fog a motor.
A részecskeszűrő viszont nem fog örülni neki. Alapjáraton nem tud rendesen regenerálni, ha sokáig csinálod ezt, akkor eldugulhat.
Jakutskban szerinted hogy vészelik át a -50-et?
Tavaszig nem állítják le.
De itthon is -20 fokos éjjeleken inkább hagyták ketyegni hajnalig az ikarusokat mert a hidegindítás abban a hőmérsékletben macerásabb lett volna. :)
Már régen volt ez az "egész éjjel járatom" kérdés.
Szinte el is felejtettük. ;)
Meleg?!?!?! Nyáron éjjel?!?!
Aludtam már autóban de egyáltalán nem volt bent meleg, csak qva kényelmetlen.
Ablakokat lehúzod 3 ujjnyira és kész, nem lesz bent meleg.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!