Kezdőoldal » Közlekedés » Autók, motorok » Vannak olyan emberek, akik...

Vannak olyan emberek, akik falra másznak az elektromos és hibrid autók hallatán?

Figyelt kérdés
Vagy most már mindenki beletörődik, hogy lassan kivéreztetik a belső égésű motorokat.

2023. jan. 27. 23:07
1 2
 11/19 nemaRendőrség ***** válasza:
41%

Én pont tegnap vettem egy prius-t.

A villanymotor nyomatékát nehéz utolérni robbanómotorral.

Persze nem egy tesla, de 50ig úgy gyorsul hogy beveri az ember a fejtámlába a fejét, bár ebben a cvt váltó is nagy szerepet játszik

2023. jan. 28. 09:07
 12/19 NTBS ***** válasza:
21%
Engem nem zavarnak.
2023. jan. 28. 09:58
 13/19 anonim ***** válasza:
43%

#10 az elemes vackok gazdáik azok akik amint megvették a vackukat egyből köpködnek mindent ami folyadékkal üzeme, és mantrázzák a hülyeséget.

Aki benzinessel jár nem lesz egyből hittérítő..

Én letojom ki mivel jár, azt utálom amikor erőszakkal próbálják letolni a torkomon a szennyet.

2023. jan. 28. 10:11
 14/19 anonim ***** válasza:
39%
Vannak, pl én. Sima benzines autóm van, nem cserélnék semmi másra.
2023. jan. 28. 10:23
 15/19 anonim ***** válasza:
0%
Vannak! Debilek mind. Vagy csak csórók.
2023. jan. 28. 17:36
 16/19 A kérdező kommentje:
Értem.
2023. jan. 28. 17:38
 17/19 anonim ***** válasza:
31%
a #15 az pont az a fajta figura, mint azok a homokosok akik meg vannak győződve arról hogy mindenki más is az, csak tagadják.
2023. jan. 28. 18:48
 18/19 anonim ***** válasza:
5%

1. Az elektromos kocsikat elméletileg azzal a feltételezéssel hozták létre hogy kevésbé környezetterhelőek mint a benzines/gázolajos társaik. Ezt egyenlőre még senkinek nem sikerült igazolnia.

2.Akik elektromos kocsit vesznek, 99%-ban a plusz műszaki/kényelmi extrák ill. bizonyos kedvezményekre való apellálás okán teszik.

A környezetvédelmi szempontok lényegében másodlagosak maradnak akár a gyártó oldaláról is hiszen a profitmaximalizálás a cél ami pedig a kereslet-kínálattól (is) függ (azaz ha a keresleti extra kényelem csak elektromotor hajtotta autóval valósítható meg, akkor is ezt fogják gyártani ha amúgy 3x annyira környezetterhelő).

Az üzlet és a politika lényegében elnyomja a jószándékú célokat is, mindig prioritást élvez hogy valaki jól meggazdagodjék, noha ez a folyamat sokszor elrejthető papiron.

Na, én ettől "mászok a falra"!

2023. jan. 28. 23:58
 19/19 anonim ***** válasza:

#18 azok után hogy országok egymástól környezetvédelmi kvótákat adnak vesznek.. az egész egy vicc.

Tehát felnyújthatod és leégetheted az egész Ardenneket, retorzió nélkül csak sok pénzbe fog kerülni.

2023. jan. 29. 00:03
1 2

Kapcsolódó kérdések:

Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu

A weboldalon megjelenő anyagok nem minősülnek szerkesztői tartalomnak, előzetes ellenőrzésen nem esnek át, az üzemeltető véleményét nem tükrözik.
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!