Vannak olyan emberek, akik falra másznak az elektromos és hibrid autók hallatán?
Én pont tegnap vettem egy prius-t.
A villanymotor nyomatékát nehéz utolérni robbanómotorral.
Persze nem egy tesla, de 50ig úgy gyorsul hogy beveri az ember a fejtámlába a fejét, bár ebben a cvt váltó is nagy szerepet játszik
#10 az elemes vackok gazdáik azok akik amint megvették a vackukat egyből köpködnek mindent ami folyadékkal üzeme, és mantrázzák a hülyeséget.
Aki benzinessel jár nem lesz egyből hittérítő..
Én letojom ki mivel jár, azt utálom amikor erőszakkal próbálják letolni a torkomon a szennyet.
1. Az elektromos kocsikat elméletileg azzal a feltételezéssel hozták létre hogy kevésbé környezetterhelőek mint a benzines/gázolajos társaik. Ezt egyenlőre még senkinek nem sikerült igazolnia.
2.Akik elektromos kocsit vesznek, 99%-ban a plusz műszaki/kényelmi extrák ill. bizonyos kedvezményekre való apellálás okán teszik.
A környezetvédelmi szempontok lényegében másodlagosak maradnak akár a gyártó oldaláról is hiszen a profitmaximalizálás a cél ami pedig a kereslet-kínálattól (is) függ (azaz ha a keresleti extra kényelem csak elektromotor hajtotta autóval valósítható meg, akkor is ezt fogják gyártani ha amúgy 3x annyira környezetterhelő).
Az üzlet és a politika lényegében elnyomja a jószándékú célokat is, mindig prioritást élvez hogy valaki jól meggazdagodjék, noha ez a folyamat sokszor elrejthető papiron.
Na, én ettől "mászok a falra"!
#18 azok után hogy országok egymástól környezetvédelmi kvótákat adnak vesznek.. az egész egy vicc.
Tehát felnyújthatod és leégetheted az egész Ardenneket, retorzió nélkül csak sok pénzbe fog kerülni.
Kapcsolódó kérdések:
Minden jog fenntartva © 2024, www.gyakorikerdesek.hu
GYIK | Szabályzat | Jogi nyilatkozat | Adatvédelem | Cookie beállítások | WebMinute Kft. | Facebook | Kapcsolat: info(kukac)gyakorikerdesek.hu
Ha kifogással szeretne élni valamely tartalommal kapcsolatban, kérjük jelezze e-mailes elérhetőségünkön!